Mat & Dryck

Vår mat & dryck

Välkommen till Restaurang Green Hotel i Tällberg.
Alla våra måltider finns också för avhämtning.

Vi är stolta över vår mat, framförallt för att vi vet vad som finns på tallriken.
I vår restaurang lagas all mat från grunden med råvaror från våra lokala närliggande gårdar och producenter. Den hemgravade laxen är makalöst god, likaså leverpastejen med sin mjuka men intensiva smak och sillen den är omtalad. Oavsett om du vill äta en vällagad lunch eller avnjuta en god middag lite senare är du
varmt välkommen till Restaurang Green Hotel. Kom och prova du också!

Mat

Mat

Vår köksmästare Håkan Eklund väljer råvaror med omsorg och följer säsongen när han planerar menyer. Vi värnar om miljön och korta transporter när vi till stor del handlar från våra lokala producenter. Vår potatis kommer från grannbyn Häradsbygden och Regnbågen fiskas direkt från Siljan. Gå in under veckans meny för ett smakprov på vad vi serverar. Vi jobbar med tankar som går från jord till bord där vi väver in respekt för miljön lika mycket som vårt välmående till såväl vardag som fest.

Dryck

Vår vinlista är klassisk med inslag från den nya världen. Vi erbjuder vinpaket som är omsorgsfullt komponerade till våra menyer för den bästa smakupplevelsen och i vårt sortiment av öl hittar du flera sorter från våra lokala bryggerier.

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.