Mat & Dryck

På Green Hotel erbjuder vi en genuin matupplevelse där vi sätter stort fokus på att använda lokala och hållbara råvaror. Vår filosofi bygger på att laga vällagad mat från grunden, vilket innebär att vi noggrant väljer ut färska och smakrika ingredienser från närliggande producenter. Genom att arbeta med lokala leverantörer och säsongsanpassade råvaror strävar vi efter att erbjuda både smakfull och hållbar mat, som ger våra gäster en minnesvärd och smakrik upplevelse.

Vi jobbar med en fast 3-rättersmeny på kvällarna.

BOKA BORD
mail@greenhotel.se 
0247 50 000

Mat

Vi väljer råvaror med omsorg och följer säsongen när vi planerar menyer. Vi värnar om miljön och korta transporter- vi handlar från våra lokala producenter i första hand. Se veckans meny för ett smakprov på vad vi serverar. Vi jobbar med tankar som går från jord till bord där vi väver in respekt för miljön lika mycket som vårt välmående.

Dryck

Att kombinera mat och dryck är verkligen en upplevelse tycker vi!

På Green Hotel är vi stolta över att kunna erbjuda ett bra urval av lokala öl från noggrant utvalda mikrobryggerier ifrån Dalarna, vilket ger våra gäster en chans att upptäcka lokala hantverkare och deras produkter som görs i närområdet. Dessutom har vi nyligen inlett ett spännande samarbete med Dardania Wine, som erbjuder viner från Kosovo. Dessa viner, med sin unika karaktär och historia, kompletterar vår mat på bästa sätt och ger en extra dimension till din upplevelse. Genom att kombinera lokala brygder och viner från Kosovo med vår vällagade mat strävar vi efter att skapa en måltid som både smakar och känns hållbar.

Mat

Dryck

Det verkar som vi inte kan hitta det du letar efter.

Något speciellt

Det verkar som vi inte kan hitta det du letar efter.