Jobb & Karriär

matbord

Ute efter en spännande utmaning?

En karriär inom en växande bransch?

Hos oss handlar jobb och praktik om att vara i händelsernas centrum. Här har du möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet inom hotell och restaurangbranschen och göra skillnad redan idag och i framtiden. Vi har många verksamhetsområden och avdelningar på Green Hotel så det finns stor utvecklingsmöjlighet för dig. Det kan i sin tur leda till att ett jobb hos oss sträcker sig genom en hel yrkeskarriär.
”Green Hotel har många ansikten”. Personligt och engagerat eller målinriktat för den som vill göra karriär. Ett gott värdskap,
gemenskap och personlig utveckling – det är Green Hotel för oss. ”

Att arbeta på Green Hotel


Vill du vara en del av vår resa, ta marknadsandelar, öka merförsäljningen, utveckla nya spännande möten och skapa det bästa gästerbjudandet? En utmanande möjlighet för dig som vill utvecklas och utveckla.

På hotellet finns äkta, genuin matglädje. Vi lagar all mat från grunden med så mycket lokala råvaror som möjligt, både med tanke på miljön och hotellets ekonomi. Vi bakar vårt eget bröd, sätter våra egna skyer och lagar vår egen leverpastej.

Vi ser fram emot din ansökan! ”Green Hotel  är en plats för människor, möten och rekreation”

Maila gärna cv och personligtbrev till lo@greenhotel.se

JUST NU SÖKER VI

Receptionist

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Meriterande: Hotellreceptionist 1-2 år

Vår reception är bemannad måndag till söndag 7-23. Vi är stolta övar att ha väldigt nöjda gäster på Green Hotel (se gärna TripAdvisor) och därmed är gästbemötande en av dina viktigaste arbetsuppgifter. Öppning/stängning av hotellet, in- och utcheckning, mottagande av bokningar är också några av dina arbetsuppgifter.

Det är även viktigt för oss att du är handlingskraftig och strukturerad. Du som söker ska vara intresserad av människor och uppskatta vårt lagarbete där alla jobbar för varandra. Har du de här egenskaperna lovar vi att du kommer att utvecklas hos oss. Både professionellt och på ett personligt plan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Restaurangchef

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Meriterande: Restaurangvana och tidigare erfarenhet av ledarskap.
Omsorg och medvetenhet i allt driver oss och är något som vi har förstått att våra gäster uppskattar.

Liksom vår kombination av tradition och nytänkande.” Vi söker dig som är serviceinriktad och älskar att arbeta med människor. Du är glad, energisk och har ett gott värdskap. Vi söker dig som har ambitioner att göra karriär på Green Hotel, möjligheterna är många.

Vi söker dig som vill utvecklas och utbildas och samtidigt utveckla och utbilda.Som chef är du inkluderande, intresserad och engagerad. Du har stor omsorg om varje person du möter och visar ditt närvarande ledarskap.

Du har kunskap från branschen och är sugen på att lära mer. Du gillar att ta ansvar och leverera och att jobba på golvet.

Om du är sommelier är det ett plus – annars kanske du blir det under din tid hos oss?Skriv till oss och berätta om dig själv så kontaktar vi dig för intervju.Tjänsten vi erbjuder innebär jobb främst på kvällstid – så vi söker dig som aktivt vill delta i driften och samtidigt brinner för organisation och ledarskap. vi går en spännande framtid till mötes – kom och var med!Varmt välkommen med din ansökan!

Serveringspersonal

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetsuppgifterna är allt ifrån servering av frukost till servering av middag. Du kommer få uppleva intressanta möten med både gäster och kollegor. På Green Hotel får du lära dig att jobba i team och få erfarenheter av god kamratskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Traineeutbildning för restaurangchef & köksmästare

Vi har många verksamhetsområden, just nu söker vi personer till våra praktikplatser inom servering och kök. Här beskriver vi i korthet de båda utbildningarna för restaurangchef och köksmästare som sträcker sig genom tre år:

Program 1 Restaurangchef

· År ett: praktiskt arbete i restaurangen med fokus på effektiva flöden och basutbildning av personal. Inköp av drycker och
förbrukningsmaterial. Distanskurs i mat och dryck – läses parallellt.
· År två: praktiskt arbete i restaurangen, fokus på arbetsledning och schemaläggning. Distanskurs i personledning – läses parallellt.
· År tre: praktiskt arbete i restaurangen med fokus på utveckling av restaurangkoncept och fördjupning i teamutveckling och
schemaläggning. Tre praktikperioder om 14 dagar på välkända restauranger inom bar och servering fördelat under året ingår.

Program 2 Köksmästare

· År ett: praktiskt arbete i köket med fokus på effektiva flöden och basutbildning av personal. Introduktion till inköp. Kökets ekonomi läses på distans parallellt.
· År två: praktiskt arbete i köket med fokus på arbetsledning och schemaläggning. Distanskurs i personalledning samt kombination mat och dryck läses parallellt.
· År tre: praktiskt arbete i köket med fokus på menyplanering och utveckling av koncept. Tre praktikperioder om 14 dagar i välkända kök fördelat under året ingår.

För en lyckad konferens där energin hålls på topp behövs såväl bra lokaler och god mat som en väl avvägd blandning av arbete och aktiviteter. Vi gör planeringen och genomförandet av er konferens så enkelt som möjligt. Låt oss ta hand om allt det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte. 

Axel berättar..

Mitt första sommarjobb var på Green Hotel. Som 15-åring var jag klart yngst bland personalen—redan första dagen insåg jag att min ålder inte skulle göra någon skillnad.

Jag fick utföra samma arbetsuppgifter och ta lika mycket ansvar som de äldre och mer erfarna, det fick mig att känna att jag verkligen betydde något för hotellet.

Green Hotel har lärt mig vad hårt, snabbt och effektivt arbete är. Här har jag fått jobba under hög press och stressiga förhållanden, det har lärt mig att hantera sådana situationer.

Förutom kunskaper inom servering, mat och vin, har jag även lärt mig hur man bemöter nya människor på ett bra sätt.
Nu – 4 år senare spenderar jag fortfarande mina somrar på hotellet. Jag får ta ännu mer ansvar och genom det utvecklas mer varje dag.

Green Hotel har givit mig viktig erfarenhet och kunskaper som jag kommer bära med mig resten av mitt liv, både socialt och arbetsmässigt.

 

Vi är ständigt i behov av extrapersonal

Vi är ständigt i behov av extrapersonal till vår verksamhet under kvällar och helger samt storhelger som midsommar, påsk, jul och nyår. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Vi uppskattar också spontanansökningar. Tycker du det låter intressant och vill veta mer? Hör av dig till oss — vi vill gärna träffa dig!

Vem kontaktar jag?

Skicka din intresseanmälan, CV eller spontanansökan till Linn Ollas
Email lo@greenhotel.se – märk rubrik med Jobb & karriär
Telefon 0247—500 00

Vi finns på:

Scroll to Top