Hotellpaket

Hotellpaket

Våra hotellpaket

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en hotellweekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan.

Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Aktuellt & Erbjudanden

Vi har öppet alla dagar i veckan – hela året. Här kan du hitta vad som är aktuellt just nu och paket som vi vet bokar mycket – där vi rekommenderar att du hänger på låset för att vara säker på ett rum. Här hittar du också våra aktuella erbjudanden.

14 apr, 2023 –
16 apr, 2023
Yoga på Sijans strand

Må brahelg – Yoga, hormonbalans och Reiki

09 dec, 2022 –
11 dec, 2022

Utställning med Susanne Körnvik

05 jan, 2023 –
08 jan, 2023

Storytelling 2023

19 feb, 2023 –
02 mar, 2023
Barn spelar brädspel

Sportlovserbjudande

31 mar, 2023 –
02 apr, 2023

Leva sockerfri 2023

Dalhalla

Dalhalla – det gamla kalkbrottet, är en unik utomhusarena med en underbar akustik. Dalhalla är omnämnt som en av Europas vackraste och mäktigaste utomhusarenor. Under juni-september anordnas många olika typer av musikevenemang med både svenska som internationella artister.

Bo bekvämt på hotell nära Dalhalla.
Krydda din konsertupplevelse med något av våra boendepaket. Vi kan ordna transfer till Dalhalla och våra Dalhallapaket inkluderar middag, vickning, logi & frukost.

OBS! Biljett till konserten ingår inte i paketet. Aktuell information, program och konsertbiljett hittar du på Dalhallas hemsida.

Familjepaket

Våra familjepaket ger dig till att umgås med familjen i en miljö där alla kan koppla av – vid poolen, biljardbordet, med ett spel – här finns något för alla.

Njut av goda middagar, 3-rätters både för vuxna och barn (under vissa perioder serverar vi en barnbuffé för de små). Det bästa av allt – ingen behöver tänka på inköp, matlagning eller disk.

För er som uppskattar en aktiv semester finns gott om utflyktsmål i närheten.
Se mer vad som finns att se & göra

Vilket familjepaket passar er?

19 feb, 2023 –
02 mar, 2023
Barn spelar brädspel

Sportlovserbjudande

30 okt, 2023 –
05 nov, 2023
Höstlov vackra färger och lek i lövhög

Höstlovserbjudande

Mat & Dryck

Vi är stolta över vår mat, framförallt för att vi vet vad som finns på tallriken. Oavsett när du kommer till oss och bokar vår middag får du äta mat lagad med omsorg med råvaror från våra lokala bönder och producenter. Här finns våra paket för de helger vi serverar något speciellt på tallriken eller i glaset.
31 mar, 2023 –
02 apr, 2023

Leva sockerfri 2023

Storhelger

Hos oss firar vi med tradition. Det ska vara som julen alltid har varit, med mycket julljus, tomtar, pepparkakor, klassiskt julbord och tomten som kommer på sin släde. Nyår firar vi med smyckad matsal, vita dukar och festmiddag med 4 rätter. Vi klär vår egen midsommarstång, spelmanslaget bjuder upp till traditionell fiolmusik och dans runt stången och på bordet hittar du sillen, laxen och allt andra som hör svensk midsommar till. Påsken är barnens högtid – var med på kvastrace, äggletning, och måla dig till påskkärring. Det blir ofta mycket bad i poolen och mamma och pappa njuter av vårens första värmande strålar på terrassen – Kom du med!

Sport & Hälsa

Hos oss är det enkelt att sporta och vara aktiv. På hotellet har vi gym, tennisbana, pool inne (sommartid även utomhus), pingis, dart och biljard. Med skogen och fina vandringsleder inpå knuten är det bara att snöra på dig löparskorna eller vandringskängorna och ge dig iväg. I byn finns ett skidspår (7 km) och det är inte långt till flera välpreparerade skidspår. Prova Sörskog (vacker trolsk skog), Granberget (här finns även backar för dig som vill åka utför), Kopparrännspåret som är magiskt en vacker vinterdag. Och inte minst de fina spåren i Mora, vasaloppsspåret är toppklass. Här hittar du våra paket som lockar till rörelse och god hälsa.
14 apr, 2023 –
16 apr, 2023
Yoga på Sijans strand

Må brahelg – Yoga, hormonbalans och Reiki

24 feb, 2023 –
26 feb, 2023
vasaloppet

Tjejvasan

31 mar, 2023 –
02 apr, 2023

Leva sockerfri 2023

Vasaloppspaket

De här paketen behöver ingen närmare presentation – fokusera på träningen inför något av loppen under vasaloppasveckan – vi tar hand om resten. Vi kan hämta din nummerlapp, transportera dig till och från loppet och ge dig massage efteråt när dina muskler längtar efter återhämtning. Vi ser också till att du får i dig en näringsrik och anpassad frukost på loppdagen och att alla sinnen blir tillfredsställda när du kommer tillbaka – spa, en kall öl och en vällagad 3-rätters middag väntar. Enklare än så blir det inte.
24 feb, 2023 –
26 feb, 2023
vasaloppet

Tjejvasan

Weekendpaket

Förgyll tillvaron med en romantisk weekend på hotell eller kom bort från vardagen och boka ett weekendpaket för hela familjen. God mat och ett härligt boende kan lyxa till vardagen ordentligt. Oavsett om du söker lugn och ro, spännande upplevelser eller en mix av båda kan du hitta ett passande helgerbjudande hos oss. Våra weekendpaket och weekendresor varierar efter säsong. Som gäst har du tillgång till bastu, pool och gym. I Restaurang Green Hotel avnjuter du mat lagad med kärlek av de bästa råvarorna.  Behöver du hjälp med din bokning är du alltid välkommen att ringa oss 0247-500 00.

05 jan, 2023 –
08 jan, 2023

Storytelling 2023

31 mar, 2023 –
02 apr, 2023

Leva sockerfri 2023

Scroll to Top