Hotellpaket

Våra hotellpaket

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en hotellweekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan.

Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Aktuellt & Erbjudanden

Vi har öppet alla dagar i veckan – hela året. Här kan du hitta vad som är aktuellt just nu och paket som vi vet bokar mycket – där vi rekommenderar att du hänger på låset för att vara säker på ett rum. Här hittar du också våra aktuella erbjudanden.

Alltid på Green Hotel

Vi har öppet alla dagar året runt – med möjlighet att få något gott att äta till frukost lunch och middag. Har du möjlighet att komma mitt i veckan har vi extra bra priser – men med samma goda mat och service som över en weekend.

Dalhalla

Dalhalla – det gamla kalkbrottet, är en unik utomhusarena med en underbar akustik. Dalhalla är omnämnt som en av Europas vackraste och mäktigaste utomhusarenor. Under juni-september anordnas många olika typer av musikevenemang med både svenska som internationella artister.

Bo bekvämt på hotell nära Dalhalla.
Krydda din konsertupplevelse med vårt boendepaket. Vårt Dalhallapaket inkluderar middag, vickning, logi & frukost.

Se sommarens konserter här

OBS! Biljett till konserten ingår inte i paketet. 

Familjepaket

Våra familjepaket ger dig till att umgås med familjen i en miljö där alla kan koppla av – vid poolen, biljardbordet, med ett spel – här finns något för alla.

Njut av goda middagar, 3-rätters både för vuxna och barn (under vissa perioder serverar vi en barnbuffé för de små). Det bästa av allt – ingen behöver tänka på inköp, matlagning eller disk.

För er som uppskattar en aktiv semester finns gott om utflyktsmål i närheten.

Vilket familjepaket passar er?

Mat & Dryck

Vi är stolta över vår mat, framförallt för att vi vet vad som finns på tallriken. Oavsett när du kommer till oss och bokar vår middag får du äta mat lagad med omsorg med råvaror från våra lokala bönder och producenter. Här finns våra paket för de helger vi serverar något speciellt på tallriken eller i glaset.

Storhelger

Hos oss firar vi med tradition. Det ska vara som julen alltid har varit, med mycket julljus, tomtar, pepparkakor, klassiskt julbord och tomten som kommer på sin släde. Nyår firar vi med smyckad matsal, vita dukar och festmiddag med 4 rätter. Vi klär vår egen midsommarstång, spelmanslaget bjuder upp till traditionell fiolmusik och dans runt stången och på bordet hittar du sillen, laxen och allt andra som hör svensk midsommar till. Påsken är barnens högtid – var med på kvastrace, äggletning, och måla dig till påskkärring. Det blir ofta mycket bad i poolen och mamma och pappa njuter av vårens första värmande strålar på terrassen – Kom du med!

Sport & Hälsa

Hos oss är det enkelt att sporta och vara aktiv. På hotellet har vi gym, tennisbana, pool inne (sommartid även utomhus), pingis, dart och biljard. Med skogen och fina vandringsleder inpå knuten är det bara att snöra på dig löparskorna eller vandringskängorna och ge dig iväg. I byn finns ett skidspår (7 km) och det är inte långt till flera välpreparerade skidspår och backar för dig som vill åka utför. Här hittar du våra paket som lockar till rörelse och god hälsa.

Vasaloppspaket

De här paketen behöver ingen närmare presentation – fokusera på träningen inför något av loppen under vasaloppasveckan – vi tar hand om resten. Vi kan hämta din nummerlapp, transportera dig till och från loppet och ge dig massage efteråt när dina muskler längtar efter återhämtning. Vi ser också till att du får i dig en näringsrik och anpassad frukost på loppdagen och att alla sinnen blir tillfredsställda när du kommer tillbaka – spa, en kall öl och en vällagad 3-rätters middag väntar. Enklare än så blir det inte.

Weekendpaket

Förgyll tillvaron med en romantisk weekend på hotell eller kom bort från vardagen och boka ett weekendpaket för hela familjen. God mat och ett härligt boende kan lyxa till vardagen ordentligt. Oavsett om du söker lugn och ro, spännande upplevelser eller en mix av båda kan du hitta ett passande helgerbjudande hos oss. Våra weekendpaket och weekendresor varierar efter säsong. Som gäst har du tillgång till bastu, pool och gym. I Restaurang Green Hotel avnjuter du mat lagad med kärlek av de bästa råvarorna.  Behöver du hjälp med din bokning är du alltid välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Vinterpaket

Upplev en vit, krispig vinter – som att komma till Narnia – i vackra Tällberg. Skidspår, promenadvägar och härliga sparkturer väntar. Gör en dagsutflykt till närliggande skidbackar och skidspår. Utbudet uppskattas av familjer, nybörjare och vana skidåkare för större utmaningar…

Sommarpaket

Det finns massor att göra i närheten när du bor hos oss. Stanna flera dagar för att hinna med allt du inte vill missa. Extra bra pris om du bokar vårt paket minimum 2 nätter med middag båda kvällarna.

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.