Golfpaket

Varmt välkommen till Dalarna och härliga Tällberg som din plats när ni ska spela golf. I vår närhet finner ni många härliga golfbanor. Vi har tagit med några guldkorn och önskar ni spela på en annan bana så hjälper vi gärna er att boka in banan i ert paket.

Den golfbanan som ligger närmast oss heter Tällbergbyarnas Golfbana. Det är en 9 håls bana som ligger mitt emellan Tällberg och Plintsberg. Med en hänförande utsikt och varierande fairways och greener så utmanar den till att bli er bästa vän på runda två. I paketet ingår 18 håls spel.

Rättvik GK stoltserar med en fin skogs- och parkbana med närhet till Siljan. Den utmanar med korta, långa hål och vatten att strategiskt välja klubban rätt.

Leksand GK ligger mitt i det böljande landskapet mellan Leksand och Rättvik. Golfbanan är en härlig skogsbana blandat med många vattendrag och kuperande terräng.

Gagnef GK ligger precis vid Västerdalälven. Banan inbjuder till en varierande skogs- och parkbana som slingrar sig runt ett landskap med tvära raviner. Här är det bäst att välja klubba med omsorg då Out of bounds finns vid många fairways och vattendrag

Extra glad blir du såklart om du lyckas slå bollen i hålet på 1 slag. För att fira det bjuder Green Hotel (dig och de som går med i bollen) på champagne när du kommer tillbaka till hotellet.

 

Varmt välkommen till oss!

 

19 apr, 2024-

30 sep, 2024

Läs mer om Leksands GK här

Läs mer om Gagnefs GK här

Läs mer om Rättviks GK här

Läs mer om Tällbergbyarnas GK här

För att boka er tid på golfbanan kontakta oss via Mail: mail@greenhotel.se

Du får en voucher på hotellet – glöm inte ta med den till golfbanan!

I paketet ingår logi, frukost och middag med 3 rätter och vald greenfee gällande paket.

Önskar ni boka in en golfbil betalas den på plats på vald golfbana.

Pris

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.