Hotellpaket

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en weekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan. Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Cederberg vinhelg

Boka helgen 23-25 okt redan nu - Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner - och vi dricker upp det! 

Julsmaker och fotoutställning

Vi dukar inte upp vårt klassiska julbord i år. Vi serverar våra goda sillar och flera julsmaker vid ditt bord.

Julweekend

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du för fyra dagar med helpension. Välkommen!

Hotellpaket höst

Tid för återhämtning, tid för uppstart. En skogsvandring eller löptur, utmana någon i biljard eller kör ett pass i gymmet. En stund tillsammans i bastuns värme eller poolens svalka.

Nyår i Tällberg 3 nätter

Vårt nyårspaket, med helpension i dagarna tre, toppas av en nyårsmiddag med champagnebord.

En romantisk natt

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Romantisk weekend

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg. "Jag borde ha stannat 2 nätter" säger ofta gäster som bokar 1 natt...

Höstlovserbjudande

Missa inte vårt höstlovserbjudande. Häng på hotellet, bada, spela biljard, gyma. Bygden har också ett grymt aktivitetsutbud...

Aktiv familj med barn

Upptäck barnroliga Dalarna. Barnen älskar vår pool, lekplatsen, fotbollsmålen och alla stora gräsytor där barn med spring i benen kan släppa loss.

Aktiv familj med ungdomar

Aktiviteter för hela familjen. Ungdomarna får eget rum! På hotellområdet kan du spela tennis, kubb, krocket, frisbeegolf, fotboll, bada i poolerna, cykla, I Leksand finns en fin paddelhall!

Kulturweekend

Välkommen till kulturens hjärta i Dalarna – nu lanseras Kulturresan Dalarna. Green Hotel ligger mitt bland de 9 utvalda besöksmålen i ”Kulturpasset” som innehåller förmånliga erbjudanden

Vasaloppsveckan 1-2 nätter

Vasaloppsvecka i Dalamiljö - milsvid utsikt över Siljan på Green Hotel i Tällberg

Tjejvasan 2 nätter

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska - du tar hand om skidåkningen. Från 2310:- per person

Boende Dalhalla – 1 natt

Boka 1 natts boende med middag före konserten och vickning efteråt. Lägg till buss och konsertbiljett.

Boende Dalhalla 2 nätter

"Jag skulle ha stannat två nätter, hann inte njuta av hotellet" får vi ofta höra av de som bokat en natt. Boka 2 nätters boende där middag båda kvällarna och vickning efter konserten ingår. Lägg till buss och konsertbiljett.