Hotellpaket

Hos oss kan du känna dig säker och trygg. Vi har många rum i fristående hus med egen ingång. Vi kan sätta nyckeln i din dörr och leverera alla måltider i korg utanför din dörr – du behöver inte träffa någon om du inte vill när du bor hos oss!

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en hotellweekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan. Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Vandra

Packa favoritbyxorna och sköna skor. Vandra i vackra Tällberg med omnejd.

Ridpaket

Oavsett årstid är det härligt att uppleva Tällberg från hästryggen, landskapet blir bara vackrare när hästen får visa dig runt. Pris från 700:- per tur.

Sommar på Tomteland

På tomteland är du är hjälten i ett Sagolikt äventyr! Bo bekvämt hos oss när du besöker Tomten. Pool ute och inne, tennisbana, frisbeegolf och gott om gräsytor för barn med spring i benen.

Trollingfiske på Siljan

En upplevelse utöver det vanliga. Gillar du att fiska kommer du att älska Trolling. Du åker sakta fram och spanar på de 10 spötopparna - när som helst kan det nappa!

Siljan Trail Run 26-30 juli

En annorlunda semester för dig som älskar att springa. Siljan Trail Run består av 5 etapper, 1 varje dag mellan 26-30 juli. Anmäl dig till en, några eller alla etapper. Spring en eller flera etapper per dag.

Må brahelg – yoga & skidåkning

4-6 februari - En alldeles underbar helg - morgonyoga, inspirerande föreläsningar & mindful meditation med Tanja Dyredand. Skidåkning, god mat och mycket skratt. Vi har anpassat menyn med livsmedel som gör dig glad!

En romantisk natt

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Romantisk weekend

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg. "Jag borde ha stannat 2 nätter" säger ofta gäster som bokar 1 natt...

Hemester i Dalarna

Just nu när du inte kan åka som du brukar - passa på att upptäcka det som finns runt hörnet. Kom till Tällberg - en liten prick på kartan som överraskar!

Boende Dalhalla – 1 natt

Boka 1 natts boende med middag före konserten och vickning efteråt. Lägg till buss och konsertbiljett.

Boende Dalhalla 2 nätter

"Jag skulle ha stannat två nätter, hann inte njuta av hotellet" får vi ofta höra av de som bokat en natt. Boka 2 nätters boende där middag båda kvällarna och vickning efter konserten ingår. Lägg till buss och konsertbiljett.

Midsommar 2022

Kom vi plockar blommor, sju olika sorter måste vi hitta! Vem ska du drömma om...?

Jobba hemma – på Green Hotel!

Byt hemma mot hotell - du fokuserar på jobbet - vi tar hand om allt runtomkring.

Må bra med yoga & skratt

OBS! Framflyttad till hösten 2021 pga rådande pandemi. Nytt datum presenteras inom kort! (30 april - 2 maj) Tanja Dyredand kommer till oss och delar med sig av sin passion för skratt och glädje. Yoga, föreläsningar & meditation, god mat och långa ljusa kvällar...

Cederberg vinhelg 2021

Boka helgen 22-24 okt redan nu - Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner - och vi dricker upp det! 

Mortens gås 13 november

Det är nu en självklarhet att vi här på hotellet i samband med Mårtens afton serverar en klassisk gåsmiddag "Morten gås". Vår köksmästare Morten Paulsen ger oss möjlighet att smaka en omsorgsfullt vällagad gåsmiddag den 9 nov

Julweekend

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du för fyra dagar med helpension. Välkommen!

Nyår i Tällberg 3 nätter

Vårt nyårspaket, med helpension i dagarna tre, toppas av en nyårsmiddag med ett glas champagne till fördrink.

Alla hjärtans dag

Söndag 13 februari kommer ni till oss och vaknar upp tillsammans på alla hjärtans dag. Ät gott och mys framför brasan i lobbyn. Passa på, Drop in-vigsel mellan 15 och 17!

Tjejvasan 2 nätter

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska - du tar hand om skidåkningen. Från 2310:- per person

Vasaloppsveckan 25 feb till 6 mars

Vasaloppet firar 100 år, var med när det händer! Bo bekvämt i mysig Dalamiljö - med milsvid utsikt över Siljan!