Paket

Hotellpaket och Hotellerbjudanden

I väntan på dig

Vi vill göra det enkelt, välj något av våra boendepaket.

Höstlovserbjudande

Nu är det höstlov. I vårt höslovsterbjudande ingår frukostbuffé & middag. Bada i våran innomhuspool, jacuzzi och bastu. Varmt välkomna!

Cederberg vinhelg 2-4 november

Helgen den 2-4 november kommer äntligen David Nieuwoudt tillbaka med sina goda viner från Sydafrika.

Hotellpaket höst

Tid för återhämtning, tid för uppstart. En skogsvandring eller löptur, utmana någon i biljard eller kör ett pass i gymmet. En stund tillsammans i bastuns värme eller poolens svalka.

Morten Gås 10 november

Det är nu en självklarhet att vi här på hotellet i samband med Mårtens afton serverar en klassisk gåsmiddag "Morten gås". Vår köksmästare Morten Paulsen ger oss möjlighet att smaka en omsorgsfullt vällagad gåsmiddag den 10 nov

Julbord med hotellnatt

Stanna kvar - vakna utvilad, börja dagen med ett dopp i poolen och en härlig frukost. Välkommen att uppleva en försmak av julen på Green Hotel.

En övernattning med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Två övernattningar med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Boende Dalhalla – 1 natt

Dalhalla - Välkomna till musik i världsklass bland berg, vatten och skog. Boka ert boende på Dalhalla hos Green Hotel.

Dalhalla 2 Hotellnätter

En av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vi har biljett med VIP-access till några utvalda konserter. Boka direkt med oss, ring 0247-500 00.

Vasaloppet 3 mars

Vasaloppsvecka i Dalamiljö - milsvid utsikt över Siljan på Green Hotel i Tällberg

Tjejvasan

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen. Från 1625:- per person

Ultravasan

Ultravasan 90 km – Löpningens prestigefyllda lopp, lördag 18 augusti

Cykelvasan

Bo på Green Hotel inför cykelvasan - Vårt attraktiva läge högt i Tällberg inbjuder till härlig uppladdning och skön återhämtning.

Anders Zorn

Bo hos oss när du ska besöka Zorngården och Zornmuseet. Boka en övernattning (eller två) med middag. Just nu uppmärksammas Anders Zorn på Petit Palais i Paris med en stor unik utställning med Zorns verk. Läs mer...

Valborgspaket 30 april – 1 maj 2019

Kom och fira in våren hos oss. Njut av god middag tillsammans och den vackra utsikten över Siljan. Promenera ned till byn och titta på kasen. Värm dig sedan med ett glas glühwine när du kommer tillbaka till hotellet.