Hotellpaket

Hos oss kan du känna dig säker och trygg. Vi har många rum i fristående hus med egen ingång. Vi kan sätta nyckeln i din dörr och leverera alla måltider i korg utanför din dörr – du behöver inte träffa någon om du inte vill när du bor hos oss!

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en hotellweekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan. Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Höstlovserbjudande

Missa inte vårt höstlovserbjudande. Häng på hotellet, bada, spela biljard, gyma. Bygden har också ett grymt aktivitetsutbud...

Hotellpaket höst

Äntligen är hösten här - en färgexplosion i naturen, krispig luft och inga måsten. Kryp upp framför brasan i lobbyn med en kopp varm choklad.

Julbord med 2 hotellnätter

Den 27 november, 4 och 11 december dukar vi upp vårat klassiska julbord där allt är hemlagat.

Julweekend 3 dygn

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du i tre dagar med helpension. Välkommen!

Julbord med 1 hotellnatt

Stanna kvar - vakna utvilad, börja dagen med ett dopp i poolen och en härlig frukost. Välkommen att uppleva en försmak av julen på Green Hotel.

Vandra

Packa favoritbyxorna och sköna skor. Vandra i vackra Tällberg med omnejd.

Romantisk weekend

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg. "Jag borde ha stannat 2 nätter" säger ofta gäster som bokar 1 natt...

En romantisk natt

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Mortens gås 13 november

Det är nu en självklarhet att vi här på hotellet i samband med Mårtens afton serverar en klassisk gåsmiddag "Morten gås". Smaka en omsorgsfullt vällagad gåsmiddag den 13 nov

Nyår 2 dygn

Vårt nyårspaket bokas i två dygn, ankomst 30 eller 31 december. Toppas av nyårssupé och ett glas champagne till 12-slaget.

Midsommar 3 dygn

Kom vi plockar blommor, sju olika sorter måste vi hitta! Vem ska du drömma om...?

Boende Dalhalla – 1 natt

Boka 1 natts boende med middag före konserten och vickning efteråt. Lägg till busstransfer till och från Dalhalla.

Boende Dalhalla 2 nätter

"Jag skulle ha stannat två nätter, hann inte njuta av hotellet" får vi ofta höra av de som bokat en natt. Boka 2 nätters boende där middag båda kvällarna och vickning efter konserten ingår. Lägg till busstransfer till och från arenan!

Må brahelg – yoga & skidåkning

4-6 februari - En alldeles underbar helg - morgonyoga, inspirerande föreläsningar & mindful meditation med Tanja Dyredand. Skidåkning, god mat och mycket skratt. Vi har anpassat menyn med livsmedel som gör dig glad!

Alla hjärtans dag

Söndag 13 februari kommer ni till oss och vaknar upp tillsammans på alla hjärtans dag. Ät gott och mys framför brasan i lobbyn. Passa på, Drop in-vigsel mellan 15 och 17!

Tjejvasan 2 nätter

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska - du tar hand om skidåkningen. Från 2310:- per person

Vasaloppsveckan 25 feb till 6 mars

Vasaloppet firar 100 år, var med när det händer! Bo bekvämt i mysig Dalamiljö - med milsvid utsikt över Siljan!