Hotellpaket

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en weekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan. Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Cederberg vinhelg

Boka helgen 23-25 okt redan nu - Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner - och vi dricker upp det! 

Hotellpaket höst

Tid för återhämtning, tid för uppstart. En skogsvandring eller löptur, utmana någon i biljard eller kör ett pass i gymmet. En stund tillsammans i bastuns värme eller poolens svalka.

Julweekend

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du för fyra dagar med helpension. Välkommen!

Nyår i Tällberg 3 nätter

Vårt nyårspaket, med helpension i dagarna tre, toppas av en nyårsmiddag med champagnebord.

Romantisk weekend

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Höstlovserbjudande

Missa inte vårt höstlovserbjudande. Häng på hotellet, bada, spela biljard, gyma. Bygden har också ett grymt aktivitetsutbud...

Aktiv familj med barn

Semester i Sverige och barnroliga Dalarna. Barnen älskar våra pool, lekplatsen, fotbollsmålen och alla stora gräsytor där barn med spring i benen kan släppa loss.

Aktiv familj med ungdomar

Aktiv semester för hela familjen. Ungdomarna får eget rum! På hotellområdet kan du spela tennis, kubb, krocket, frisbeegolf, fotboll, bada i poolerna, cykla,

Kulturweekend

Välkommen till kulturens hjärta i Dalarna – nu lanseras Kulturresan Dalarna. Green Hotel ligger mitt bland de 9 utvalda besöksmålen i ”Kulturpasset” som innehåller förmånliga erbjudanden

Vasaloppsveckan 1-2 nätter

Vasaloppsvecka i Dalamiljö - milsvid utsikt över Siljan på Green Hotel i Tällberg

Tjejvasan 2 nätter

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska - du tar hand om skidåkningen. Från 2310:- per person

Julbord med hotellnatt 2019

Stanna kvar - vakna utvilad, börja dagen med ett dopp i poolen och en härlig frukost. Välkommen att uppleva en försmak av julen på Green Hotel.

Leksands IF

Boende för alla LIF-älskare. Green Hotel ligger endast 15 min ifrån Tegera Arena.