Hotellpaket

Hos oss kan du känna dig säker och trygg. Vi har många rum i fristående hus med egen ingång. Vi kan sätta nyckeln i din dörr och leverera alla måltider i korg utanför din dörr – du behöver inte träffa någon om du inte vill när du bor hos oss!

En romantisk weekend eller vardagslyx för hela familjen – här hos oss i hjärtat av Dalarna kan du hitta ett erbjudande som passar. Oavsett om du söker spännande aktiviteter, lugn och ro eller kanske en mix av båda har vi många olika hotellpaket att välja mellan. Lyxa till det med en hotellweekend eller välkommen mitt i veckan. Vad du än väljer har du alltid tillgång till hotellets pooler, bastu och den makalösa utsikten över Siljan. Boka enkelt online. Behöver du hjälp att hitta ett passande hotellpaket är du varmt välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Vasaåket 1-2 nätter

Vasaåket 2021 får fyra distanser – 10, 30, 45 och 90 km – som kan genomföras valfri dag från fredag 12 februari till och med söndag 7 mars. Bo bekvämt i mysig Dalamiljö - med milsvid utsikt över Siljan!

Må bra med yoga & skratt

30 april - 2 maj Tanja Dyredand kommer åter till oss och delar med sig av sin passion för skratt och glädje. Yoga, föreläsningar & meditation, god mat och långa ljusa kvällar...

Jobba hemma – på Green Hotel!

Byt hemma mot hotell - du fokuserar på jobbet - vi tar hand om allt runtomkring.

Hemester i Dalarna

Just nu när du inte kan åka som du brukar - passa på att upptäcka det som finns runt hörnet. Kom till Tällberg - en liten prick på kartan som överraskar!

En romantisk natt

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Romantisk weekend

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg. "Jag borde ha stannat 2 nätter" säger ofta gäster som bokar 1 natt...

Aktiv familj med barn

Upptäck barnroliga Dalarna, sommar som vinter. Passa på under skolloven eller när ni har tid. Barnen älskar vår pool, lekplatsen, pulkbacken, fotbollsmålen och alla stora gräsytor där barn med spring i benen kan släppa loss.

Aktiv familj med ungdomar

Aktiviteter för hela familjen, , sommar som vinter. Passa på under skolloven eller när ni har tid. Ungdomarna får eget rum! På hotellområdet kan du spela tennis, kubb, krocket, frisbeegolf, fotboll, bada i poolerna, cykla, I Leksand finns en fin paddelhall!

Påsk- och påsklovserbjudande

Påsken och påsklovet är här, en härlig ledighet tillsammans med familjen eller bara ni två, eller bara du! Uteaktivitet kombinerat med lek i pool och god mat.

Midsommar i Dalarna

Midsommar i Dalarna är midsommar på riktigt. Spelmän och folkdräkter inramat av röda knutar, sill och jordgubbar.

Boende Dalhalla – 1 natt

Boka 1 natts boende med middag före konserten och vickning efteråt. Lägg till buss och konsertbiljett.

Boende Dalhalla 2 nätter

"Jag skulle ha stannat två nätter, hann inte njuta av hotellet" får vi ofta höra av de som bokat en natt. Boka 2 nätters boende där middag båda kvällarna och vickning efter konserten ingår. Lägg till buss och konsertbiljett.

Cederberg vinhelg 2021

Boka helgen 22-24 okt redan nu - Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner - och vi dricker upp det! 

Mortens gås 13 november

Det är nu en självklarhet att vi här på hotellet i samband med Mårtens afton serverar en klassisk gåsmiddag "Morten gås". Vår köksmästare Morten Paulsen ger oss möjlighet att smaka en omsorgsfullt vällagad gåsmiddag den 9 nov

Julweekend

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du för fyra dagar med helpension. Välkommen!

Nyår i Tällberg 3 nätter

Vårt nyårspaket, med helpension i dagarna tre, toppas av en nyårsmiddag med ett glas champagne till fördrink.

Alla hjärtans dag

Söndag 13 februari kommer ni till oss och vaknar upp tillsammans på alla hjärtans dag. Ät gott och mys framför brasan i lobbyn. Passa på, Drop in-vigsel mellan 15 och 17!