Paket

Se fler av våra paket i menyraden ovan

Cederberg vinhelg 25-27 okt 2019

Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner - och vi dricker upp det! 

Skärmfri weekend 18-20 okt

Den här helgen får du inte missa! Programmet är fullspäckat med grymma föreläsare, boksignering, löpcoach och mycket mer. Ingen kommer ha tid för telefonen...

Höstlovspaket bo 3 nätter betala för 2

Missa inte vårt höstlovserbjudande. Häng på hotellet, bada, spela biljard, gyma. Bygden har också ett grymt aktivitetsutbud...

Käpphästläger

Kom och träffa nya vänner som också älskar käpphästar. Vi rider i skogen och genom byn i mysiga Tällberg. Datum för lägret kommer under hösten. Hör av dig till oss och anmäl intresse redan nu.

Hotellpaket hösten 2019

Tid för återhämtning, tid för uppstart. En skogsvandring eller löptur, utmana någon i biljard eller kör ett pass i gymmet. En stund tillsammans i bastuns värme eller poolens svalka.

Mortens gås 9 november 2019

Det är nu en självklarhet att vi här på hotellet i samband med Mårtens afton serverar en klassisk gåsmiddag "Morten gås". Vår köksmästare Morten Paulsen ger oss möjlighet att smaka en omsorgsfullt vällagad gåsmiddag den 9 nov

Julbord med hotellnatt 2019

Stanna kvar - vakna utvilad, börja dagen med ett dopp i poolen och en härlig frukost. Välkommen att uppleva en försmak av julen på Green Hotel.

Kulturweekend

Välkommen till kulturens hjärta i Dalarna – nu lanseras Kulturresan Dalarna. Green Hotel ligger mitt bland de 9 utvalda besöksmålen i ”Kulturpasset” som innehåller förmånliga erbjudanden

Leksands IF

Boende för alla LIF-älskare. Green Hotel ligger endast 15 min ifrån Tegera Arena.

En övernattning med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Två övernattningar med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Mitt i veckan paket

Ta vara på alla dagar, besök oss mitt i veckan till ett bättre pris men med samma innehåll

Sköna Söndag

Förläng helgen och få en fin start på veckan, där vi skämmer bort dig lite extra. Bada Jacuzzi med utsikt över Siljan eller ett dopp i vår inomhuspool.

Valborgspaket 30 april – 1 maj 2020

Kom och fira in våren hos oss. Njut av god middag tillsammans och den vackra utsikten över Siljan. Promenera ned till byn och titta på kasen. Värm dig sedan med ett glas glühwine när du kommer tillbaka till hotellet.

Tangoweekend 24-26 maj

Tangoweekend, Festivalito Milonguero, ett samarbete mellan Green Hotel, Tango Abuela och Folkuniversitetet Falun. Dansa, ät, drick och njut med utsikt – från terrasser, salonger och matsal.

Midsommar 2020

Midsommar i Dalarna är midsommar på riktigt. Spelmän och folkdräkter inramat av röda knutar, sill och jordgubbar.

Snöskovandring

Snöskovandring genom naturreservat och närområdet

Jul

Fira en riktigt härlig dalajul med oss. Vårt julpaket bokar du för fyra dagar med helpension. Välkommen!

Nyår

Tareq Taylor kommer till Tällberg igen. Han är vår gäst hela nyårshelgen. Kom du med. Vårt nyårspaket, med helpension i dagarna tre, toppas av en nyårsmiddag med champagnebord och Tareqs himmelska dessert. Samma som han själv bjöd på under gästspelet januari 2018.

Påsk 2020

Jazztema på Green ink logi, påskbrunch, middagar & underhållning för alla i familjen

Öppet spår

Öppet Spår – söndag 24 - måndag 25 februari Motionslopp – 90 km. Start i Sälen kl 07.00 – 08.30