Vecka 38
Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi garanterar dig en säker och härlig middag
med våra lokala råvaror på tallriken.
Pris för våra boendegäster 615 kr för alla 3 rätter (förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss.
Pris 645 kr för alla 3 rätter (förrätt 160 kr, varmrätt 350 kr, dessert 135 kr)
Måndag
Rökt ren med riven Hansjöost och plocksallad
Örtbakad röding med vitvinssås, julienne, sockerärtor och dillkokt potatis
Pannacotta med smak av kardemumma och toppad med havtorn
Tisdag
Green Hotels gravade lax på rågbröd med hovmästarsås
Ryggbiff med champinjoner, rödvinssky och klyftpotatis
Körsbärskompott med färskostmousse och crunch
Onsdag
Trattkantarellsoppa med forellrom
Sejrygg med julienne grönsaker, tomatiserad vitvinssås och dillkokt potatis
Mandelkaka med hjortron och vaniljgrädde
Torsdag
Liten råraka med kalixlöjrom, syrad grädde och rödlök
Hjortinnanlår med lingonsky, rostade rotsaker och örtbakad potatis
Kardemumma pannacotta toppad med havtorn
Fredag
Morot och rotsellerisoppa med räkor och fänkålsbakad tunnbröd
Örtbakad röding med vitvinssås, sockerärtor och dillkokt potatis
Crème brûlé med färska bär
Lördag
Green Hotels gravade lax på rågbröd med hovmästarsås
Ryggbiff med champinjoner, rödvinssky och klyftpotatis
Körsbärskompott med färskostmousse och crunch
Söndag
Skagen på rågbröd
Green Hotels gulashgryta med hembakt bröd
Ostbricka från Hansjö Mejeri med tillbehör
Vegetariskt
Fråga köket för kvällens vegetariska meny
Barnmeny
Fråga köket för kvällens barnmeny
Med reservation för ändringar
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.