Veckans middagsmeny

Meny

Vecka 49

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi garanterar dig en säker och härlig middag
med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 615 kr för alla 3 rätter (förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss.
Pris 645 kr för alla 3 rätter (förrätt 160 kr, varmrätt 350 kr, dessert 135 kr)

Måndag

Souvas med riven Hansjöost och plocksallad

Örtbakad röding, vitvinsås, grönsaker och dillkokt potatis

Kardemumma pannacotta med bärscoulis

 Tisdag

Green Hotels gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron

Ryggbiff med svamp, rödvinssky och rostad potatis

Körsbärskompott med mörk chokladmousse

Onsdag

Souvas med riven Hansjöost och plocksallad

Örtbakad röding, vitvinsås, grönsaker och dillkokt potatis

Kardemumma pannacotta med bärscoulis

Torsdag

Blinier med Kalix löjrom, syrad grädde och rödlök

Hjortsadel med lingonsky, rostade rotsaker och örtbakad potatis

Pannacotta med kardemumma och blåbär

Fredag

Jordärtskockssoppa med tunnbröd

Hjortsadel med bordelaisesås, rostade rotsaker och örtbakad potatis

Crème Brûlée med färska bär

Lördag

Vårt klassiska julbord

Söndag

Skagenröra på rågbröd

Green Hotels Biffragù med hembakt bröd

Ostbricka från Hansjö mejeri

Vegetariskt
Fråga köket för kvällens vegetariska meny

Barnmeny
Fråga köket för kvällens barnmeny

Med reservation för ändringar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.