Vecka 49
Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi garanterar dig en säker och härlig middag
med våra lokala råvaror på tallriken.
Pris för våra boendegäster 615 kr för alla 3 rätter (förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss.
Pris 645 kr för alla 3 rätter (förrätt 160 kr, varmrätt 350 kr, dessert 135 kr)
Måndag
Souvas med riven Hansjöost och plocksallad
Örtbakad röding, vitvinsås, grönsaker och dillkokt potatis
Kardemumma pannacotta med bärscoulis
Tisdag
Green Hotels gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Ryggbiff med svamp, rödvinssky och rostad potatis
Körsbärskompott med mörk chokladmousse
Onsdag
Souvas med riven Hansjöost och plocksallad
Örtbakad röding, vitvinsås, grönsaker och dillkokt potatis
Kardemumma pannacotta med bärscoulis
Torsdag
Blinier med Kalix löjrom, syrad grädde och rödlök
Hjortsadel med lingonsky, rostade rotsaker och örtbakad potatis
Pannacotta med kardemumma och blåbär
Fredag
Jordärtskockssoppa med tunnbröd
Hjortsadel med bordelaisesås, rostade rotsaker och örtbakad potatis
Crème Brûlée med färska bär
Lördag
Vårt klassiska julbord
Söndag
Skagenröra på rågbröd
Green Hotels Biffragù med hembakt bröd
Ostbricka från Hansjö mejeri
Vegetariskt
Fråga köket för kvällens vegetariska meny
Barnmeny
Fråga köket för kvällens barnmeny
Med reservation för ändringar
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.