Veckans middagsmeny

Meny

Vecka 20

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter

(Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

Måndag

Abonnerat

Tisdag

Abonnerat

Onsdag

Löjrom med rårakor, rödlök och syrad grädde

Rosastekt ankbröst med apelsinsky och västerbottenpotatis

Cheesecake med hjortronsås

Torsdag

Kallrökt lax med örtcremé med plocksallad

Hjortinnanlår med lingonsylt och rostade rotsaker

Vit chokladmousse tårta med passionsfrukt

Fredag

Morot och sellerisoppa med handskalade räkor och tunnbrödsflarn

Örtbakad röding med vitvinssås, sockerärtor och pommes duchesse

Crème brûlée med färska bär

Lördag

Gravad lax på rågbröd med hovmästarsås

Ryggbiff med rödvinssky, champinjoner och klyftpotatis

Chokladkaka med kolasås och lättvispad grädde

Söndag

Lobbymeny

 

Scroll to Top