En konstert i kalkbrottet Dahalla är oförglömlig

Boende Dalhalla

Det finns så mycket att säga om Dalhalla att orden nästan inte räcker till. Men om vi förmedlar en bråkdel av våra gästers kommentarer efter en kväll i den unika arenan måste följande med: hisnande, unikt, magiskt, oförglömligt och obeskrivligt vackert. Musik i världsklass bland berg, vatten och skog. Slutsatsen är därför att besöka Dalhalla. Minst en gång i livet. Gärna fler!

För dig som har köpt biljett till något evenemang på Dalhalla – kom till oss och bo bekvämt och njut en utsökt middag innan konserten och en välsmakande vickning efter musikupplevelsen så maximerar du din upplevelse. Middagen serveras 4 timmar före konsertens start och för dig som bokat busstransfer (bokas i samband med biljetten till konserten) till Dalhalla avgår den från hotellet 2 timmar före konsertens start.

I våra Dalhallapaket ingår middag, vickning efter konsert och frukost.

Stanna gärna två nätter och upplev den vackra sommaren i Tällberg. Läs mer här

Se sommarens konserter här

Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena som beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Till arenan kommer både svenska och internationella kända artister inom olika musikstilar.
Publikrekordet under en kväll slogs 2023 av KISS med 6156 besökare.

Frågor

I paketet ingår

3-rätters middag 4 timmar innan konserten
Vickning när du kommer tillbaka till hotellet

För dig som bokar 2 nätter ingår middag båda kvällarna. Meddela oss vilken dag du bokat konsertbiljett, några artister spelar flera dagar.

För frågor kring våra Dalhallapaket
hör gärna av dig!
mail@greenhotel.se eller telefon. 0247-500 00

 

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.