Alla dagar i veckan serverar vi något gott att äta från kl. 18.00.
Självklart är du som inte bor på hotellet också varmt välkommen att äta hos oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar.
Boka gärna bord i förväg!
Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr
Bokning: mail@greenhotel.se | 0247-50 000
Vecka 41
Måndag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och kaksmulor
Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Hjortinnanlår med grönpepparsås och rostad färskpotatis
Vaniljpannacotta med bärsås och färska bär
Onsdag
Blomkålssoppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Rimmad torskrygg med tomatiserad vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vaniljgrädde
Torsdag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och kaksmulor
Fredag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vaniljgrädde
Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Biffrad med lingonsky och brynt svamp med klyftad Häradsbygdpotatis
Vaniljpannacotta med hallonsås och färska bär
Söndag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och färska bär
Vegetariskt:
Fråga köket efter kvällens vegetariska meny
Barnmeny:
Fråga köket efter kvällens barnmeny
Med reservation för ändringar.