Veckans middagsmeny

Meny

Alla dagar i veckan serverar vi något gott att äta från kl. 18.00.

Självklart är du som inte bor på hotellet också varmt välkommen att äta hos oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar.
Boka gärna bord i förväg!

Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr

Bokning: mail@greenhotel.se | 0247-50 000

Vecka 41

Måndag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och kaksmulor

Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Hjortinnanlår med grönpepparsås och rostad färskpotatis
Vaniljpannacotta med bärsås och färska bär

Onsdag
Blomkålssoppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Rimmad torskrygg med tomatiserad vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vaniljgrädde

Torsdag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och kaksmulor

Fredag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vaniljgrädde

Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Biffrad med lingonsky och brynt svamp med klyftad Häradsbygdpotatis 
Vaniljpannacotta med hallonsås och färska bär

Söndag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och färska bär

Vegetariskt:
Fråga köket efter kvällens vegetariska meny

Barnmeny:
Fråga köket efter kvällens barnmeny

Med reservation för ändringar.