Alla dagar i veckan serverar vi något gott att äta från kl. 18.00.
Självklart är du som inte bor på hotellet också varmt välkommen att äta hos oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar.
Boka gärna bord i förväg!
Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr
Bokning: mail@greenhotel.se | 0247-50 000
Vecka 48
Måndag
Morot- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och knapriga kaksmulor
Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Helstekt Svensk biffrad med grönpepparsås och rostad potatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma och toppad med hallonsås
Onsdag
Blomkålssoppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vispad vaniljgrädde
Torsdag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Mangosorbet med hallonsås och knapriga kaksmulor
Fredag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt potatis
Chokladkaka med hallonsås och vispad vaniljgrädde
Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Hjortinnanlår med lingonsky, brynt svamp och klyftad Häradsbygdspotatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma och toppad med hallonsås
Söndag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Chokladmousse
Vegetariskt:
Fråga köket efter kvällens vegetariska meny
Barnmeny:
Fråga köket efter kvällens barnmeny
Med reservation för ändringar.
