Veckans middagsmeny

Meny

Alla dagar i veckan serverar vi något gott att äta från kl. 18.00.

Självklart är du som inte bor på hotellet också varmt välkommen att äta hos oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar.
Boka gärna bord i förväg!

Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr

Bokning: mail@greenhotel.se | 0247-50 000

Vecka 48

Måndag
Morot- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Mangosorbet med hallonsås och knapriga kaksmulor

Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Helstekt Svensk biffrad med grönpepparsås och rostad potatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma och toppad med hallonsås

Onsdag
Blomkålssoppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt färskpotatis
Chokladkaka med hallonsås och vispad vaniljgrädde

Torsdag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Mangosorbet med hallonsås och knapriga kaksmulor

Fredag
Morots- och rotsellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med Pernod och dillkokt potatis
Chokladkaka med hallonsås och vispad vaniljgrädde

Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Hjortinnanlår med lingonsky, brynt svamp och klyftad Häradsbygdspotatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma och toppad med hallonsås

Söndag
Liten råraka med löjrom, smetana och rödlök
Lammytterfilé med bestemorsås, kålrabbi och rostad potatis
Chokladmousse

Vegetariskt:
Fråga köket efter kvällens vegetariska meny

Barnmeny:
Fråga köket efter kvällens barnmeny

Med reservation för ändringar.