Tomteland

Stig in i en värld fylld av fantasi, trolldom och magi.

Långt inne i de vackra dalaskogarna invid Gesundaberg ligger ett riktigt sagoland. Här bland sjöar och vattenfall ligger  Trollens rike, Älvornas skog och Tomtens egen by med flera spännande platser som du hittills bara besökt i sagorna. Men här är allt på riktigt! Här leker man med Häxan, jagar troll och går på älvavandringar genom skogen. Här är det äventyr och sagor från morgon till kväll.

Inte bara för barnen är Tomteland en upplevelse. Med den vackra naturen, husen och alla roliga överraskningar som väntar bland träd och stenar är Tomteland också en häftig upplevelse för vuxna. Ha god tid på er för besöket, en heldag är att rekommendera. Det finns gott om platser för medhavd fika, lägg till vår picknickkorg när du bokat rummet. Hitta din favoritplats och packa upp picknickkorgen när ni blir hungriga. En middag med 3 rätter väntar på hotellet när ni kommer tillbaka (ingår i paketet). Barnen hamnar säkert i någon av våra pooler, på tennisbanan eller på frisbeegolfbanan medan ni vuxna avnjuter något gott att dricka på terrassen eller i poolområdet när ni kommer tillbaka till hotellet.

Boka biljetterna till Tomteland genom oss och gå förbi kön. Du får biljetterna när du checkar in.

Glöm inte att lägga till vårt populära matsäckspaket. Finns som tillval i steg två när du har bokat rummet. Du packar själv ditt egna paket från frukostbuffén, du hämtar packmaterial i receptionen.

17 jun, 2023-

27 aug, 2023

I vårt 2-dagarspaket ingår

Dag 1
Middag med 3 rätter för både vuxna och barn
Logi
Dag 2
Frukostbuffé
Middag med 3 rätter för både vuxna och barn
Logi
Dag 3
Frukostbuffé
Fri tillgång till pool och bastu hela vistelsen.

Pris

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.