Sagolika vinterdagar – Tomteland

 

Vintern är en magisk årstid i sagolandet. Snön gnistrar och tusentals ljus glittrar i träden. På Sagotorget står den jättelika julgranen och alla sagofigurer är fyllda av förväntan, bus och skoj inför julens högtider.

Tomten tar emot i sin mysiga stuga där han och tomtemor bor. Och ute runt om i sagolandet pågår alla äventyr med snöälvor, troll, tomtenissar, drakar och skogstomtar från morgon till kväll. Tur att du kan pausa med mysig slädtur och en kopp varm choklad eller en härlig måltid framför brasan mellan äventyren.

Öppettider

November: 25,26
December: 2,3,8,9,10,15,16,17,18,19,20,21,
22,23,25,26,27,28,29,30
Januari: 2,3,4,5,6,7

Vi har paketet som passar familjen när ni besöker Tomteland! 

Framdukad frukost, våfflor, vår egen müsli och nybakade frallor.
3-rätters middag för både vuxna och barn ingår i paketet – vi tar hand om matlagningen och avplockningen  – ni umgås, badar, spelar spel, biljard och kastar pil.
Vandra i skogen, grilla korv på Digerberget (köp vår korvkasse) åk pulka på hotellgården, åk skidor i Tällberg eller närliggande skidanläggningar. Välj det som passar er bäst!

Vi bjuder alla barn (tom 15 år) på logi, frukost och 3-rätters middag! Minimum antal nätter 2. OBS Lägg till biljetterna till Tomteland i steg 2 när du valt ditt rum!

Välkommen till ett aktivt jullov med plats för lata stunder!

Träffa tomten och alla hans nissar – ett magiskt äventyr på Tomteland i vinterskrud!

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.