sustainability

Information

Har ni öppet?

Är en fråga vi får från många av er, och svaret är JA!

Våra dörrar står öppna alla dagar i veckan och det finns alltid frukost och någonting att äta på kvällen. Många av våra rum ligger i byggnader med egen ingång, en del rum är ett eget litet hus. Hör av dig i förväg om du vill att vi sätter nyckeln i dörren inför din ankomst. Väljer du att äta alla måltider på rummet behöver du aldrig träffa någon annan under hela din vistelse!

Restaurangen

Vi serverar alla våra måltider anpassade efter de direktiv som råder.  Vi har i våra matsalar plats för 220 gäster. Alla dörrar mellan matsalarna står öppna och du hittar lätt en plats för dig själv.  Det är garanterat minst 1 bord (ca 2 meter) mellan varje gäst.

Ett hotell hamnar inte under regeln som gäller för “Allmänna sammankomster”. Vi omfattas av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten ger direktiv om. Duka luftigt, håll avstånd och ingen trängsel eller köer.

Poolområdet

Covid-19 viruset dör i kontakt med klorerat vatten. Vi mäter dagligen klorhalten i våra pooler och klorerar enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Just nu har vi en lite större mängd klor i vattnet, men var lugn, det har ingen negativ inverkan på din hälsa.

Hygien

Vi följer noga utvecklingen i realtid och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. Vi har infört nya rutiner för att säkerställa att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Nya rutiner som är bra rutiner och här för att stanna!

Utökade rutiner för städning av samtliga miljöer. Alla ytor såsom våtutrymmen, dörrhandtag, möbler, terminaler etc. tvättas med desinfektionsmedel återkommande varje dag.

Handsprit finns tillgängligt i alla våra miljöer och används regelbundet av samtlig personal, såväl som av dig. Framförallt är vi extremt noga med våra medarbetares hälsa och vi har utförliga rutiner om att inte komma till jobbet vid minsta tecken på sjukdom. Att du som gäst är frisk när du kommer till oss är en självklarhet.

Roomservice

Känner du att du hellre vill äta din frukost, lunch och middag på ditt rum går det självklart bra.

Avbokningsvillkor

Alla nya bokningar (förutom storhelger) har fri avbokning till kl 18.00 dagen före ankomst. Vi bönar och ber dig dock om att flytta fram bokningen istället för att avboka. Vi vill ha dig som gäst! Har du några som helst funderingar kring din bokning, tveka inte att kontakta oss mail@greenhotel.se eller 0247-500 00.

Tillsammans kan vi se till att behålla en säker miljö som vi alla kan fortsätta njuta av, därför:

Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Använd handsprit som komplement.

Undvik att röra ögon, näsa och mun.

Undvik att ta i hand när du hälsar.

Undvik större folksamlingar.

Stanna hemma om du är sjuk (minsta antydan på sjukdom)

Hosta och nys alltid i armvecket eller i en pappersnäsduk.

Varmt välkommen
Salka B Eynon med personal

Scroll to Top