Vinterbröllop

En gnistrande vinterdag

Under vinterhalvåret då snön ligger vit är en vacker tid för bröllop. Marschaller och eldkorgar lyser upp i mörkret och varför inte ta en vacker tur med häst och släde. Det sprakar ifrån brasan och ett glas glüwine till fördrink värmer. Hotellet är ombonat och mysigt när ni umgås med era nära och kära. Vintern bjuder verkligen på vackra kontraster & är därför en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest.
För gästerna är kan det vara extra kul att se fram emot ett bröllop på vintern, då annars julafton står i fokus. Fördelen kan också vara att man är mindre beroende av vädret.

Vigsel kan ordnas i vår Gröna Salong eller på annan önskad plats.Vi erbjuder en meny som passar årstiden och oavsett vilken matsal & festlokal ni väljer så har ni den fantastiska utsikten över Siljan precis utanför. Vår personal är iklädd leksandsdräkt och tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa. Vi hjälper er gärna med kontakt till uppskattade band och DJs i närområdet.

Tillsammans planerar vi dagen

Boka gärna ett möte och visning av hotellet. Matsalar för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster.
När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning.

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Bröllopsansvarig

Martina Engmalm

Telefon: 0247-500 00

E-post: [email protected]

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

Namn*
E-mail*
Telefon
Meddelande*

Jag accepterar hantering av personuppgifter*.