Vårbröllop

När knoppar brister och ljuset kommer

På våren är det en fantastisk tid att njuta av bröllop. Den sprudlande grönskan och tiden när naturen är på gång. Flera fördelar med vårbröllop är ofta att fler gäster har möjlighet att komma. Det är ofta något lugnare, så det ger ofta en intim känsla och ni har hotellet lite mer för er själva. Vårens grönska ger vacker dekoration och kvällarna är ljusa och långa.

Vigsel kan ordnas i vår Gröna Salong där man även kan gå ut på vår terrass och inta brudskålen. Vi erbjuder en meny som passar årstiden och oavsett vilken matsal eller festlokal har alla den fantastiska utsikten över Siljan. Vår personal iklädd leksandsdräkt tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa. Vi hjälper er gärna med kontakt till uppskattade band och DJs som finns i närområdet.

 

Tillsammans planerar vi dagen

Boka ett möte och visning av hotellet. Matsalar för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning .

Bilder tagna av Fotograf Camilla Dahlin 

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Bröllopsansvarig

Anna Wiklund

Telefon: 0247-500 00

E-post: [email protected]

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

Namn*
E-mail*
Telefon
Meddelande*

Jag accepterar hantering av personuppgifter*.