Storhelg

Midsommar

Upplev riktigt midsommarfirande i hjärtat av Dalarna. Enligt tradition har alla byar runt Siljan sin majstångsrsning  både veckan före och efter midsommarafton – allt för att du ska ha möjlighet att fira midsommar igen och igen och igen. Vårt midsommarpaket är tre dagar med hel- eller halvpension. Vällagade middagar med tre rätter och bufféluncher där du får smaka vår omtalade sill. Majstången i byn, vi ser den från hotellet, reses kl 17.00 på midsommarafton, var med och dansa och lyssna på spelmännen för att komma i stämning inför kvällens fesmiddag. På Green Hotel reser vi majstången, kanske den högsta i byn, alltid på midsommardagen – sedan 1947!

BOKA NU

Påsk

Påsk med tema 20-tal

Gunhild Carling & Meta Roos med tema 20-tal. Gunhild minglar under middagen och underhåller i baren efter middagen både påskafton och påskdagen. Finstämd konsert med Meta Roos & Jan Ottesen i Greenverket på påskafton.

Barnen älskar vår varma pool, de vindlande hotellkorridorerna och den mysiga känslan. Här får de uppleva påsk på klassiskt vis med påskpyssel, påskkärringar och äggjakt. Spela pingis, biljard, spel och lägga pussel. Äntligen är familjen tillsammans. Långt bort från vardagens stress och hets.

BOKA NU

Jul

Brasans sprak och doften av glögg möter dig i lobbyn. Vill du fira jul i lugn och ro eller vara med på allt i programmet, du väljer själv. Vi klär granen tillsammans och tomten kommer på sin släde och delar ut klappar till barnen. Tidig julotta hör till för många, där Leksands kyrka är välbesökt på juldagen. Åk med vår buss till och från kyrkan, du är hemma igen till frukost. Vårt julpaket är fyra dagar med helpension. På julaftonskvällen begår vi ett klassiskt julbord, övriga kvällar är det middag med tre rätter.

Boka vårt julpaket 4 nätter med helpension (start med middag den 23 december och avslut med lunch den 27 december).

BOKA NU

Nyår

Bo två eller tre nätter med helpension. Upptäck skidspår och slalombackar och alla andra aktiviteter som finns på nära håll. Häst och släde är ett uppskattat inslag för den som vill ut i skogen till bjällrans klang. Vi förmedlar kontakt. Vällagade middagar alla kvällar, där middagen med fem rätter på nyårsafton förstås är höjdpunkten. Vi lyssnar till nyårsdikten och skålar in det nya året tillsammans. Våra fyrbenta vänner tar vi lite extra hänsyn till under kvällen och skjuter inga raketer från hotellet.