Paket

Allting paketerat och klart

I väntan på dig

Vi vill göra det enkelt, välj något av våra boendepaket.

Tangoweekend 25-27 maj

Högt i Tällberg ligger Green Hotel – med utsikt i världsklass! När Dalarna är som allra vackrast bjuder vi in till en Festivalito Milonguero, ett samarbete mellan Green Hotel, Tango Abuela och Folkuniversitetet Falun. Dansa, ät, drick och njut med utsikt – från terrasser, salonger och matsal.

Anders Zorn

Bo hos oss när du ska besöka Zorngården och Zornmuseet. Boka en övernattning (eller två) med middag. Just nu uppmärksammas Anders Zorn på Petit Palais i Paris med en stor unik utställning med Zorns verk. Läs mer...

Midsommar

Midsommar i Dalarna är midsommar på riktigt. Spelmän och folkdräkter inramat av röda knutar, sill och jordgubbar.

Dalhalla 1 natt

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa.

Dalhalla 2 nätter

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa.

Pilkorgsflätning 21-25 september

Steen Hedegard Madsen är en mästare inom hantverket pilkorgsflätning. Han har skrivit flera böcker och reser runt i hela världen och undervisar. Nu kommer han till Dalarna, Tällberg och Green Hotel.

Tjejvasan 23 februari

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen. Vi samarbetar med SJ och Tåg i Bergslagen under vasaloppsveckorna. De låter alla våra hotellgäster åka gratis med tåget tillbaka till Tällberg från Mora, stort tack! Från 1625:- per person

Vasaloppsveckan

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen. Vi samarbetar med SJ och Tåg i Bergslagen under vasaloppsveckorna. De låter alla våra hotellgäster åka gratis med tåget tillbaka till Tällberg från Mora, stort tack!

En övernattning med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Två övernattningar med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Valborgspaket 30 april – 1 maj 2019

Kom och fira in våren hos oss. Njut av god middag tillsammans och den vackra utsikten över Siljan. Promenera ned till byn och titta på kasen. Värm dig sedan med ett glas glühwine när du kommer tillbaka till hotellet.