Paket

Allting paketerat och klart

I väntan på dig

Vi vill göra det enkelt, välj något av våra boendepaket.

Påsk – nystart

Gunhild Carling & Meta Roos med tema 20-tal. Gunhild minglar under middagen och underhåller i baren efter middagen både påskafton och påskdagen. Finstämd konsert med Meta Roos & Jan Ottesen i Greenverket på påskafton.

Skinnsömnadskurs

Lär dig sy i fårskinn - i en fantastisk miljö i Tällberg. Boka in helgen 17-18 februari, där ni får lära er allt om skinnsömnad med Ulla B Brasch.

Yllebroderi

Kom till oss den här helgen, ett unikt tillfälle att få lära dig mer om yllebroderi. En kurs som vänder sig till dig som gillar färg och form och vill använda din fantasi, är nybörjare eller har broderat tidigare. Låt dig inspireras till ett lustfyllt och fritt broderi med stark förankring i det folkliga uttrycket i gamla yllebroderier.

Vasaloppsveckan

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen.

Tangoweekend 25-27 maj

Dalhalla

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa.

Midsommar

Midsommar i Dalarna är midsommar på riktigt. Spelmän och folkdräkter inramat av röda knutar, sill och jordgubbar.

Anders Zorn

Bo hos oss när du ska besöka Zorngården och Zornmuseet. Boka en övernattning (eller två) med middag. Just nu uppmärksammas Anders Zorn på Petit Palais i Paris med en stor unik utställning med Zorns verk. Läs mer...

Övernattning med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.