Paket

Allting paketerat och klart

I väntan på dig

Vi vill göra det enkelt, välj något av våra boendepaket.

Anders Zorn

Bo hos oss när du ska besöka Zorngården och Zornmuseet. Boka en övernattning (eller två) med middag. Just nu uppmärksammas Anders Zorn på Petit Palais i Paris med en stor unik utställning med Zorns verk. Läs mer...

Dalhalla 1 natt

En av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vi har biljett med VIP-access till några utvalda konserter. Boka direkt med oss, ring 0247-500 00.

Dalhalla 2 nätter

En av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vi har biljett med VIP-access till några utvalda konserter. Boka direkt med oss, ring 0247-500 00.

Tennisweekend med Lucas Renard 31/8-2/9

Tennisweekend med Lucas Renard Välkommen till en helg full med tennisinspiration, träning och teori. Varvat med god mat och vacker utsikt.

Kräftskiva 15 September

Kräftskiva med alla de klassiska tillbehören a ´la Green Kräftor, västerbottenpaj, kryddost och nybakat bröd.

Pilkorgsflätning 21-25 september

Steen Hedegard Madsen är en mästare inom hantverket pilkorgsflätning. Han har skrivit flera böcker och reser runt i hela världen och undervisar. Nu kommer han till Dalarna, Tällberg och Green Hotel.

Cederberg vinhelg 2-4 november

Helgen den 2-4 november kommer äntligen David Nieuwoudt tillbaka med sina goda viner från Sydafrika.

Vasaloppsveckan

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen. Vi samarbetar med SJ och Tåg i Bergslagen under vasaloppsveckorna. De låter alla våra hotellgäster åka gratis med tåget tillbaka till Tällberg från Mora, stort tack!

Tjejvasan 23 februari

Bo bekvämt och låt oss ta hand om allt det praktiska så att du kan koncentrera dig på skidåkningen. Vi samarbetar med SJ och Tåg i Bergslagen under vasaloppsveckorna. De låter alla våra hotellgäster åka gratis med tåget tillbaka till Tällberg från Mora, stort tack! Från 1625:- per person

En övernattning med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Två övernattningar med middag

Ta vara på alla dagar, besök oss vardag som helg.

Valborgspaket 30 april – 1 maj 2019

Kom och fira in våren hos oss. Njut av god middag tillsammans och den vackra utsikten över Siljan. Promenera ned till byn och titta på kasen. Värm dig sedan med ett glas glühwine när du kommer tillbaka till hotellet.