Familjepaket

Våra familjepaket ger dig till att umgås med familjen i en miljö där alla kan koppla av – vid poolen, biljardbordet, med ett spel – här finns något för alla.

Njut av goda middagar, 3-rätters både för vuxna och barn (under vissa perioder serverar vi en barnbuffé för de små). Det bästa av allt – ingen behöver tänka på inköp, matlagning eller disk.

För er som uppskattar en aktiv semester finns gott om utflyktsmål i närheten.
Se mer vad som finns att se & göra

Vilket familjepaket passar er?

Sommar på Tomteland

På tomteland är du är hjälten i ett Sagolikt äventyr! Bo bekvämt hos oss när du besöker Tomten. Pool ute och inne, tennisbana, frisbeegolf och gott om gräsytor för barn med spring i benen.

Sagolika vinterdagar – Tomteland

I de trollska skogarna utanför Mora, bland höga berg, sjöar och vattenfall ligger Tomtelands sagolika världar. Hit måste du åka om du har barn!

Aktiv familj med ungdomar

Aktiviteter för hela familjen, , sommar som vinter. Passa på under skolloven eller när ni har tid. Ungdomarna får eget rum! På hotellområdet kan du spela tennis, kubb, krocket, frisbeegolf, fotboll, bada i poolerna, cykla, I Leksand finns en fin paddelhall!

Spöklov på Tomteland

2 - 6 november - Extra mycket bus under spöklovet. Trollsafari, felodimestival, träffa flygande Grymvättarna i nya Skugglandet. Dagen avslutas med superhäftigt spöklovsdisco.

Höstlov!

Missa inte vårt höstlovserbjudande. Häng på hotellet, bada, spela biljard, gyma. Bygden har också ett grymt aktivitetsutbud...