Anders Zorn

UNIK UTSTÄLLNING PÅ PETIT PALAIS I PARIS

Från 15 september och tre månader framåt har Petit Palais i Paris  en magnifik utställning för att hedra Anders Zorn. Det är första utställningen (det har varit en tidigare 1889) sen Anders Zorn gick ur tiden trots att han var verksam under hela 8 år av sin karriär i Paris. Näst Louvren är Petit Palais ett av de största musèerna i Paris. Utställningen presenterar oljemålningar, akvareller, skulpturer och teckningar. Vi är mycket stolta att Green Hotels ”Fiskmarknaden i St Ives” finns med bland alstren på Petit Palais. Tavlan är utlånad från hotellet under hela perioden.

I samarbete med Zornmuséeet i Mora har vi för våra boendegäster, till 31 augusti 2018, ett specialerbjudande på entrén till Zornmuséet och Zorngården  (Lägg till entrén när du bokar ditt boendepaket). OBS! Visningen av Zorngården sker enbart med guidade turer och det är viktigt att du själv bokar in en tid för den. Telefon för bokning 0250-59 23 10. Se hemsida zorn.se. Du får din biljett på hotellet, viktigt att du tar med den vid ditt besök hos Zorn.

En del av Zornmuséets ordinarie tavlor av Anders Zorn är utlånade till Petit Palais, under perioden har de en våning med hans tavlor.