Sommar på Tomteland

Stig in i en värld fylld av fantasi, trolldom och magi.

Långt inne i de vackra dalaskogarna invid Gesundaberg ligger ett riktigt sagoland. Här bland sjöar och vattenfall ligger  Trollens rike, Älvornas skog och Tomtens egen by med flera spännande platser som du hittills bara besökt i sagorna. Men här är allt på riktigt! Här leker man med Häxan, jagar troll och går på älvavandringar genom skogen. Här är det äventyr och sagor från morgon till kväll.

Inte bara för barnen är Tomteland en upplevelse. Med den vackra naturen, husen och alla roliga överraskningar som väntar bland träd och stenar är Tomteland också en häftig upplevelse för vuxna. Ha god tid på er för besöket, en heldag är att rekommendera. Det finns gott om platser för medhavd fika, lägg till vår picknickkorg när du bokat rummet. Hitta din favoritplats och packa upp picknickkorgen när ni blir hungriga. En middag med 3 rätter väntar på hotellet när ni kommer tillbaka (ingår i paketet). Barnen hamnar säkert i någon av våra pooler, på tennisbanan eller på frisbeegolfbanan medan ni vuxna avnjuter något gott att dricka på terrassen eller i poolområdet när ni kommer tillbaka till hotellet. OBS! Biljetten till tomteland köper du på Tomtelands hemsida där hittar du också mer information om öppettider mm.

I vårt 2-dagarspaket ingår:
Dag 1
Middag med 3 rätter för både vuxna och barn
Logi
Dag 2
Frukostbuffé
Middag med 3 rätter för både vuxna och barn
Logi
Dag 3
Frukostbuffé
Fri tillgång till pool och bastu hela vistelsen.
Glöm inte att lägga till vår populära picknickkorg i steget efter att du valt rum. Det finns gott om platser där du kan sitta och äta din medhavda matsäck på. Vår picknickkorg innehåller: Varmrökt lax på salladsbädd med Dijonaise och nybakat bröd (för vuxna)  plättar med sylt (för barnen), dryck till måltiden, kaffe med hembakade småkakor och varsin frukt.