Siljan Trail Run 26-30 juli

Springa är roligt och Siljan är vacker.

Trolly och Lassä Bröms hade upptäckt hur vackert det är på hemmaplan. De rekade några stigar, packade löparvästarna och tog på favoritskorna och gav sig  iväg på vad som skulle bli en mycket lyckad semester. Året var 2019.

Faktiskt var hemestern så lyckad att de vill att fler ska få se vad Siljan har att visa oss. I år vill de att du följer med!

Siljan Trail Run består av 5 etapper, 1 varje dag mellan 26-30 juli. Anmäl dig till en, några eller alla etapper. Spring en eller flera etapper per dag. Varje dag finns möjlighet att starta på fem olika platser, men dagens mål är gemensamt. Du springer med vatten och det du behöver under dagen. Packningen åker i ”Trailbussen”. Läs mer på Siljan Trail Run

Start och mål är vid Green Hotel, du sover här natten innan första etappen och avslutar här på hotellet med en gemensam middag och välbehövlig vila i skön säng. Stanna gärna ytterligare ett par nätter om du kan. Du som deltar i loppet får 10% rabatt på logi och mat. Boka direkt med oss [email protected] eller 0247-500 00, uppge kod ”Siljan Trail Run”.

Prisexempel från: 1170 kr för ett dubbelrum med frukost. Festmiddag med 3 rätter kostar 525 kr (rabatten inräknad)