Påsk – nystart

Påsken 2018 infaller 30 mars till 2 april

Goda middagar med 3-rätters middagar inspirerade av tidens mat påskbrunch påskafton och påskdagen (den blir lunch de dagarna). Cocktails såsom Cosmopolitan och Bloody Mary var populära och självklart blir det champagnetorn på påskafton. Damerna klädde sig i pärlhalsband, fjädrar och hårdekorationer, färgen var svart ljusrosa/hudfärgat och mörklila. Herrarna klädde sig i smoking och hatt. Vi hoppas förstås att du kommer klädd i tidsenlig stil. Det finns möjlighet till danskurs för dig som vill lära dig mer om danserna från 20-talet, pysselhörna där du gör ditt eget pannband med fjäder,

För barnen blir påsken självklart som den alltid varit med målning av ägg, den som vill klär ut sig till påskkärring och vi letar ägg på hotellgården.

Påsken är en tid att umgås, samla nära och kära. Våren med tussilago och snödroppar som sticker upp sina vita knoppar ur rabatten är på ingång. På terrassen njuter du av solen som bäst. Här möts stamgäster och nya gäster, gamla och unga, familjer, par och singlar… Fest, stämning och mycket god mat!