Hemester i Dalarna

I hjärtat av Dalarna – på en sluttning har byn Tällberg placerats. Den som satte den kartnålen visste vad han gjorde. Byn är unik med mycket natur, vackra gårdar och skådespelet som skiftar med årstiderna över Siljan är magiskt. Alltså – du måste bara komma!

Vår nya värld och på det sätt vi lärt oss att leva vår vardag den senaste tiden vill inte riktigt släppa taget. Vi lär oss och anpassar oss hela tiden efter nya direktiv från myndigheter och regeringen. Håll avstånd – tvätta händerna – använd handsprit – umgås bara med familjen – och ni får inte vara fler än 8 – när ska det ta slut…

Allt detta kan du göra hos oss! Vi ställer oss positiva till och följer alla direktiv från Folkhälsomyndigheten. De kommer med nya utmaningar hela tiden – våra rutiner sätts på prov om och om igen – men vi hittar nya lösningar!

Vi har matsalar för 220 gäster
100 rum där många ligger i gårdshus med egen ingång
Roomservice för dig som önskar
Gott om utrymmen i egen vrå för dig som behöver ta fram jobbdatorn
Snabbt och säkert nätverk
Biljard, dart, gym (både ute och inne), pool & bastu
Vi kan sätta nyckeln i dörren och servera alla måltider i en korg utanför din dörr – du behöver inte träffa oss!

Sluta klättra på väggarna hemma – kom hit och håll avstånd och använd vår handsprit!

Boka vårt förmånliga paket där logi, frukost och middagar ingår! Alltid på söndagar och ibland även några enstaka dagar under veckan har vi inte möjlighet att servera vår ordinarie 3-rätters middag. Men vi ser självklart till att du får en god alternativ middag.

Det finns mycket att göra både på hotellet och i närområdet. För tips, kika här!