Fotoutställning och gåsmiddag 13 nov

Alltså – det här får du inte missa!

Du behöver inte åka till andra sidan jordklotet för att se Afrikas vild djur – kom till Green Hotel och se Frank af Petersens mäktiga foton av elefanter, lejon och noshörningar.

Du behöver inte åka till Skåne för att smaka en av höstens stora matsnackisar, svartsoppa, gås och knäckigt äpple – kom till Green Hotel och ät ”Mortens gås”.

Frank är proffesionell konst- och dokumentärfotograf. Möt fotografen, han är på plats i Greenverket 12 & 13 november. Franks engagemang mot tjuvjakten i Afrika har gjort och gör stor skillnad. Kom och träffa honom på plats och hör hans berättelser. I den här utställningen bidrar han till Wildhood foundation. Lyssna till Filippa Tarras-Wahlbergs berättelser om hennes outtröttliga arbete för vilda djur. Ta chansen och  kom till ett spännande vernissage.

Som volontärfotograf donerar han bilder till organisationer som jobbar för att stoppa den grymma tjuvjakten på framförallt elefanter och noshörningar. Hans fotografier har skapat medel till organisationer som Save The Elephants, Leonardo DiCaprio Foundation, Elephant Crisis Fund, Wildlife Conservation Network…listan är lång. Nu kan du få ta del av hans unika fotosamling här hos oss.

Vernissage fredag 12 november
Fri entré
Frank finns på plats för att berätta mer om sina bilder lördag 13 november 10.00-17.00
Några av fotografierna är till salu

Här på Green Hotel har det med stor inlevelse, i samband med Mårtens afton, tillagats gåsmiddag. Vi är inte säkra på när första gången var men många har det blivit. ”Mortens gås” kommer från vår tidigare köksmästare Morten Paulsen – visst är det lite skoj! Har vi tur kommer Morten och gästar oss i köket hela veckan när gåsen förbereds och tillagas inför lördagens middag. Kom du med!

Gåsmiddag lördag 13 november 19.00
Pris 625 kr

Varmt välkommen att boka vårt boendepaket där allt ovan ingår! Från 2750 kr

Vill du enbart kika på utställningen och äta gåsmiddag, kontakta oss för bokning mail@greenhotel.se eller 0247-500 00.