Konferens

I hjärtat av Dalarna, med knutat timmer och genuint intresse för människor.

Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss.  Vi vill göra planeringen och genomförandet av mötet så enkelt som möjligt för dig. Vi tar hand om det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte.

Våra möteslokaler (för grupper från 2-250 personer) är luftiga och har den teknik du behöver. Det finns gott om utrymmen för grupparbeten.

Vill du ha någon aktivitet under vistelsen har vi många tips och idéer. Fråga efter en offert! Glöm inte bort att lämna lite luft i programmet. Tid för samtal och promenad är en uppskattad ingrediens.

Konferera och inspireras i vår Bagarstuga

För dig som söker något annorlunda. Som en bagarstuga ska vara med bänkar, öppen spis och vedeldad ugn. Något helt utöver det vanliga konferensrummet, brasan sprakar i bakgrunden, och fåglarna kvittar utanför och en häst frustar och trampar utanför knuten.
Alla måltider går att få i Bagarstugan. Kontakta oss för offert.

Två timmar från Arlanda

Det är inte långt till oss, oavsett var du kommer ifrån. Från Arlanda går tåget till Tällberg varannan timme. Börja mötet redan på tåget och vi hämtar er på Tällberg station (1,6 km från hotellet).

Medlem i Svenska Möten

Vi är en av 138 mötesanläggningar runt om i Sverige som är utvald av Svenska Möten. Vi är mycket stolta att vi är en av de utvalda anläggningarna. De hjälper oss att boka möten här hos oss och säkerställer vår produkts kvalité. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Uppskattade aktiviteter för alla

Baka ditt eget bröd i vår bagarstuga. Vi bakar tjockbulla och tunnbröd enligt hemliga recept.

Samla er i ring runt en huggkubbe och träämnen i olika storlekar. Varsin Morakniv delas ut och ni får en introduktion i olika täljtekniker och grepp. Tälj en, tälj två eller flera, det finn även halvfärdiga ämnen för den som vill ha hjälp att komma igång. En aktivitet där alla kan vara med. Kom samman i gruppen,  det blir många samtal med tips och inspiration i ringen.

Musikquiz, trubadur, föreläsningar, DJ…

Vi kommer gärna med färdiga förslag om vi får förutsättningar gällande tid, kostnad, antal och målsättning – utmana oss gärna, vi vill leverera på hög nivå.

Våra konferenslokaler

Vi har konferenslokaler för kreativa möten och olika storlekar av grupper, från den allra minsta upp till 250 personer. Här finns all teknik du behöver och utsikten över Siljan ger insikt.

Hoppas nästa möte blir här hos oss, vi lovar att ta väl hand om er.

Vi skräddarsyr din vistelse tag kontakt med oss för ett förslag. kontoret@greenhotel.se 0247-500 00