Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.
Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter (Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)
Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Liten råraka med löjrom, hackad rödlök och syrad grädde
Ankbröst med apelsinsky och friterad kulpotatis
Mandel – och yoghurtparfait med akaciahonung
Fredag
Morot – och rotsellerisoppa med räkor och dill
Rimmad ångkokt torskrygg med tomatiserad vitvinssås och dillkokt potatis
Liten chokladkaka med bärsås och vaniljgrädde
Lördag
Greens gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron
Svensk biffrad med grönpepparsås och klyftad Häradsbygdspotatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta
Söndag
Gulaschsoppa
Med reservation för ändringar.