Veckans middagsmeny

Vecka 15

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter

(Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

Måndag

Greens Gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Ankbröst med rödvinssky och citronrostad kulpotatis

Mangosorbet

 

Tisdag

Kallrökt lax på surdegsbröd med äggröra och gräslök

Svensk dovhjort med grönpepparsås och friterad Häradbygdspotatis

Pannacotta med rabarberkompott

 

Onsdag

Morot & Selleri soppa med räkor och dill

Örtbakad fjällröding med med vitvinssås

Chokladkaka med vaniljgrädde

 

Torsdag

Greens Gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Lammrygg med Bästemorsås

Hallonparfait

 

Fredag

Morot & Selleri soppa med räkor och dill

Rimmad torskrygg med gul paprikasås och grön sparris

Hotellets mörka chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Lördag

Greens Gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk dovhjort med grönpepparsås och friterad Häradbygdspotatis

Pannacotta med rabarberkompott

 

Söndag

Gulaschsoppa