Veckans middagsmeny

Vecka 26https://www.greenhotel.se/wp-admin/post.php?post=1197&action=edit

Måndag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk biffrad med örtsky och friterad Häradsbygdspotatis

Hotellets chokladkaka med hallonsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Tisdag

Liten råraka med löjrom, hackar rödlök och syrad grädde

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Vanilj pannacotta toppad med färska jordgubbar

 

Onsdag

Morot och rotsellerisoppa med räkor och dill

Örtbakad fjällröding med vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Hotellets chokladkaka med hallonsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Torsdag

Kallrökt lax med äggröra och gräslök på surdegsbröd

Rosastekt ankbröst med apelsinsky och friterad Häradsbygdspotatis

Mangosorbet

 

Fredag

Morot och rotsellerisoppa med räkor och dill

Örtbakad Hälleflundra med gul paprikasås, grön sparris och dillkokt färskpotatis

Hotellets chokladkaka med hallonsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Lördag

Liten råraka med löjrom, hackar rödlök och syrad grädde

Svensk biffrad med örtsky och friterad Häradsbygdspotatis

Vanilj pannacotta toppad med färska jordgubbar

Söndag

Liten råraka med löjrom, hackar rödlök och syrad grädde

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Mangosorbet

 

__________________

Boende 490kr
Övriga 515kr

Har du någon intolerans eller allergi? Ring oss!


Jag vill äta lunch
.

 

 

"I am a guide-type-of person; this was good" I will return, scenery excellent, but most importantly they know what thery are doing in the kitchen. Rustiq, simple, and tasty food.