Veckans middagsmeny

Vecka 3

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter (Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag

Stängt

Torsdag

Liten råraka med löjrom, hackad rödlök och syrad grädde

Ankbröst med apelsinsky och friterad kulpotatis

Mandel – och yoghurtparfait med akaciahonung

Fredag

Morot – och rotsellerisoppa med räkor och dill

Rimmad ångkokt torskrygg med tomatiserad vitvinssås och dillkokt potatis

Liten chokladkaka med bärsås och vaniljgrädde

Lördag

Greens gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk biffrad med grönpepparsås och klyftad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

Söndag

Gulaschsoppa

Med reservation för ändringar.