Veckans middagsmeny

Vecka 24

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter

(Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

 

Måndag

Liten råraka med löjrom och syrad grädde

Rosastekt ankbröst med apelsinsky och klyftad Häradsbygdspotatis

Parfait

 

Tisdag

Vår egen gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk Dovhjort med öltsky och friterad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med rabarberkompott

 

Onsdag

Fänkålssoppa med räkor och dill

Fjällröding med vitvinsås och dillkokt Häradsbygdspotatis

Hotellets mörka chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Torsdag

Liten råraka med löjrom och syrad grädde

Lammrygg med Bestmorsås och friterad kulpotatis

Cheesecake med björnbärs coulis

 

Fredag

Morot – och rotselleri soppa med räkor och dill

Rimmad torskrygg med tomatiserad vitvinssås och dillkokt Häradsbygdspotatis

Hotellets mörka chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Lördag

Vår egen gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron

Svenskt biffrad med grönpepparsås och friterad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med rabarberkompott

 

Söndag

Kallrökt lax med sauce verte

Lammrygg med Bestemorsås och rostad potatis

Cheesecake med björnbärs coulis