Veckans middagsmeny

Vecka 23

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Just nu har vi betydligt förre gäster än i normala fall, vi placerar våra besökare med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken. När det står paj på menyn har vi i dagsläget inte några inbokade middagsgäster. Vill du komma en av de dagarna, ring oss för förslag på meny, 0247-500 00.

Måndag

Kallrökt lax med sauce verte

Lammrygg med Bestemorsås och friterad potatis

Citron och flädersorbet med bärsås

Tisdag

Vår goda hemlagade paj, fäbodskinka & purjolök eller fetaost och spenat

Onsdag

Fänkålsoppa

Ugnsbakad Uer med tomatiseradvitvinssås

Hotellets mörka choklad kaka med hallonsås

Torsdag

Kallrökt lax med äggröra

Svensk Dovhjort serveras med örtsky

Citronsorbet

Fredag

Morot och sellerisoppa toppad med räkor

Örtbakad fjällröding med vitvinssås

Utvalda ostar med hembakat knäcke och fikonmarmelad

Chokladkaka med bärsås

Lördag

Green Hotels gravade lax med hovmästarsås och citron

Svensk helstekt biffrad med grönpepparsås och rostad Häradsbygdspotatis

Utvalda ostar med hembakat knäcke och fikonmarmelad

Pannacotta toppad med rabarberkompott

Söndag

Gulaschsoppa med hotellets bakade bröd

Med reservation för ändringar.