Veckans middagsmeny

Vecka 46

Måndag

Greens gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Mangosorbet med bärsås och hotellets egen müsli

Tisdag

Liten råraka med löjrom, hackad rödlök och syrad grädde

Rosastekt ankbröst med rödvinssky och Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med vanilj toppad med hjortronmylta

Onsdag

Sahlins struts från Stora Tuna på rågbröd med äggröra och gräslök

Örtbakad hälleflundra med vitvinssås och dillkokt potatis

Chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

Torsdag

Fänkålsoppa med halstrad pilgrimsmussla

Svensk biffrad med lingonsky och mandelpotatispurée smaksatt med Västerbottenost

Crème Brûlée

Fredag

Morot – och rotsellerisoppa med räkor och dill

Ångkokt rimmad torskrygg med tomateriserad vitvinssås och dillkokt potatis

Chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

Lördag

Greens gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk biffrad med rödbetor, chevré ost, skogssvampsås och friterad Häradsbygdspotatis

Mormors äppelpaj med lättvispad vaniljgrädde

Söndag

Gulaschsoppa med bröd 150kr

__________________

Boende 490kr
Övriga 515kr

Har du någon intolerans eller allergi? Ring oss!


Jag vill äta lunch
.

 

"I am a guide-type-of person; this was good" I will return, scenery excellent, but most importantly they know what thery are doing in the kitchen. Rustiq, simple, and tasty food.