Veckans middagsmeny

Vecka 39

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Just nu har vi betydligt färre gäster än i normala fall, vi placerar våra besökare med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken. När det står paj på menyn har vi i dagsläget inte några inbokade middagsgäster. Vill du komma en av de dagarna, ring oss för förslag på meny, 0247-500 00.

Måndag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

Tisdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron

Svensk biffrad med grönpepparsås, rödbetor, Chevré crème och friterad Häradsbygdspotatis

Mangosorbet med bärsås

Onsdag

Morot – och rotsellerisoppa med räkor och dill

Rosastekt ankbröst med apelsinsky och rostad Häradsbygdspotatis

Mörk chokladkaka med lättvispad vaniljgrädde och bärsås

Torsdag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Hallonparfait

Fredag

Fänkålssoppa med färska räkor

Örtbakad fjällröding med vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Chokladkaka med lättvispad vaniljgrädde o bärsås

Lördag

Gravad lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk biffrad med svartvinbärssky och friterad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

Söndag

Gulaschsoppa med nybakat bröd 150:- per person

Med reservation för ändringar.