Veckans middagsmeny

Vecka 30

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter

(Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

 

Måndag

Kallrökt lax med sause verte

Rosastekt ankbröst med apelsinsky & rostad potatis

Vår egna hallonParfait

 

Tisdag

Vår egen gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk Biffrad med grönpepparsås och friterad klyftpotatis

Pannacotta med rabarberkompott

 

Onsdag

Rökt struts från Sahlins strutsfarm på surdegsbröd med äggröra och gräslök

Fjällröding med vitvinsås och dillkokt Häradsbygdspotatis

Hotellets mörka chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Torsdag

Liten råraka med löjrom och syrad grädde

Lammrygg med Bestmorsås och friterad kulpotatis

Cheesecake med björnbärscoulis

 

Fredag

Morot- och rotsellerisoppa med räkor och dill

Ångkokt rimmad torskrygg med tomatvelouté och dillkokt potatis

Hotellets mörka chokladkaka med bärsås och lättvispad vaniljgrädde

 

Lördag

Vår egen gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk Biffrad med rödvinssky och friterad klyftpotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med rabarberkompott

 

Söndag

Liten råraka med löjrom och syrad grädde

Lammrygg med Bestemorsås och rostad potatis

Cheesecake med björnbärscoulis