Veckans middagsmeny

Vecka 43

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter

(Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

 

Måndag

Kallrökt lax med sauce verte

Svensk ryggbiff med skogssvampsås

Kanelpannacotta med äppelkompott

 

Tisdag

Kantarellsoppa med färskost & jordärtskockachips

Kalvytterfilé med lingonsky

Créme Brulée

 

Onsdag

Souvas med raspad västerbottenost

Sotad gös med kräftpotatis

Hotellets mörka chokladkaka med kanderade nötter och lättvispad vaniljgrädde

 

Torsdag

Liten råraka med löjrom och syrad grädde

Lammrygg med rosmariesky

Cheesecake med björnbärcoulis och drömsmul

 

 

Fredag

Morot & rotsellerisoppa med räkor

Fjällröding med vitvinssås

Hotellets mörka chokladkaka med kanderade nötter

 

 

Lördag

Vår egen gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Svensk ryggbiff med skogssvampsås

Kanelpannacotta med äppelkompott

 

 

Söndag

Lobbymeny