Veckans middagsmeny

Vecka 48

Vi har 5 matsalar med plats för 220 gäster! Vi placerar våra gäster med minst 1 bord mellan varje sällskap. Vi garanterar dig en säker och härlig middag med våra lokala råvaror på tallriken.

Pris för våra boendegäster 585 kr för alla 3 rätter (Förrätt 140 kr, varmrätt 330 kr, dessert 115 kr)
Bor du inte på hotellet är du självklart varmt välkommen att äta hos oss. Pris 615 kr för alla 3 rätter (Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr, dessert 125 kr)

Måndag

Morot- och rotsellerisoppa med räkor och dill

Örtbakad fjällröding med vitvinssås och dillkokt potatis

Mörk chokladkaka med lättvispad vaniljgrädde och bärsås

Tisdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

 

Onsdag

Green Hotels gravade lax på mörkt rågbröd med hovmästarsås och citron

Rosastekt ankbröst med apelsinsky och rostad Häradsbygdspotatis

Mangosorbet med bärsås

Torsdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron

Lammrygg med Bestemorsås och friterad Häradsbygdspotatis

Hallonparfait

Fredag

Krämig fänkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla

Örtbakad fjällröding med vitvinssås och dillkokt potatis

Chokladmousse med Cointreaugrädde

Lördag

Liten förrättsbuffé med jultema

Plommonspäckad fläskkarré med rödkål, brysselkål, julgräddsås och kokt potatis

Pannacotta smaksatt med kardemumma toppad med hjortronmylta

Söndag

Gulaschsoppa med nybakat bröd 150 kr per person.

Med reservation för ändringar.