När du kommer till oss och äter kan du känna dig trygg och säker – på alla sätt. Vi lagar all vår mat själva från grunden, vi vet alltid vad det är för ingredienser i det vi serverar. Vi använder enbart laktosfri mjölk och grädde. Vår målsättning är att så många som möjligt ska kunna äta det mesta från vår ordinarie meny. Självklart anpassar vi vår meny efter dina förutsättningar. Ring eller maila oss alltid i förväg om du har någon form av matintolerans. Vi vill göra allt för att du ska få en härlig matupplevelse, snälla ge oss tid att planera för det.
Vi har en fast meny här på Green Hotel, en tradition som sitter i sedan långt tillbaka. Självklart tar vi hänsyn till din specialkost och du ska inte behöva äta något du inte tycker om.
Vi har alltid en vegetarisk rätt, en rätt som är vegansk, alltid glutenfria, laktosfria och mjölkfria alternativ. Tala om vad du behöver! Nedan presenteras några av våra vegetariska rätter.
Var uppmärksam på att nedan rätter endast serveras mot beställning i förväg, hör av dig i god tid.
LUNCHER
Auberginerullar med getost och oliver
Rostad paprikasoppa med röda linser
Ärthummus och kryddiga vegbitar
Helstekt purjo med äppelsallad och stuvning
Broccoli- och ärtfritters med bakad rödlök
MIDDAGAR
Blomkålssoppa med knaperstekt Facon
Grillad röd endive med rostad rotsellerikräm och bakad champinjon
Mandel- och yoghurtparfait med Acaciahonung
Mandelplättar med tångkaviar och rödlök
Triss i kål med äpple och rostad mandel
Pannacotta med rårörda lingon
Röbetscarpaccio med raspad Västerbottenost och kallpressad rapsolja
Ugnsbakad rotselleri med chevre och fikonsås
Mörk chokladkaka med hallonsås och vaniljgrädde
Skagen med tofu och svart tångrom
Portabello aloo jeera med Portvinssky
Mangosorbet med bärsås och chokladsmulor
Rostade marinerade morötter med fänkålsjuice
Bakad Palsternacka, rostad palsternackskräm och hasselnötssmör
Bavaroise med smak av hallon
Varmt välkommen till restaurang Green Hotel!
[email protected] 0247-500 00