Konferens

En konferens i Tällberg, i hjärtat av Dalarna, med knutat timmer och genuint intresse för människor.

Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss.  Vi vill göra planeringen och genomförandet av er konferens så enkelt som möjligt. Vi tar hand om det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte.

Våra 5 olika konferenslokaler (för grupper från 2-250 personer) är luftiga och har den teknik du behöver. Det finns gott om utrymmen för grupparbeten. Se våra konferenslokaler här

Vill du ha tips på konferensaktiviteter under vistelsen har vi många tips och idéer. Fråga efter en offert! Glöm inte bort att lämna lite luft i programmet. Tid för samtal på vår terrass eller en  promenad är uppskattade ingredienser.

Konferera och inspireras i vår Bagarstuga

För dig som söker något annorlunda. Som en bagarstuga ska vara med bänkar, öppen spis och vedeldad ugn. Något helt utöver det vanliga konferensrummet.Brasan sprakar i bakgrunden, och fåglarna kvittar utanför och en häst frustar och trampar runt knuten.
Alla måltider går att få i bagarstugan Kontakta oss för en mer specifik offert.

Tre timmar från Arlanda

Det är inte långt till oss, oavsett var du kommer ifrån. Från Arlanda går tåget till Tällberg varannan timme. Börja mötet redan på tåget och vi hämtar er på Tällberg station (1,6 km från hotellet). Runt omkring hotellet finns en hel del att se & göra.

Medlem i Svenska Möten

Läs mer om Svenska möten här

 

 

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för er konferens eller kickoff och skräddarsyr den så den passar och gör er dag oförglömlig.

Konferensansvarig

Anna Wiklund

Telefon: 0247-500 00

E-post: [email protected]

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

Namn*
E-mail*
Telefon
Meddelande*

Jag accepterar hantering av personuppgifter*.