Konferens

I Tällberg, hjärtat av Dalarna.

Håll er nästa konferens i vackra Tällberg, Dalarna. Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel en perfekt plats för inspirerande konferenser och möten. Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just er och ert möte.  

För en lyckad konferens där energin hålls på topp behövs såväl bra lokaler och god mat som en väl avvägd blandning av arbete och aktiviteter. Vi gör planeringen och genomförandet av er konferens så enkelt som möjligt. Låt oss ta hand om allt det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte. 

Vanliga konferensformat är:

Konferens med övernattning.

Halvdagskonferenser

Heldagskonferenser

Lunch till lunch-konferenser

Önskar ni ett annat format för er konferens  än förslagen ovan – skräddarsyr vi ett självklart ett upplägg för er

Konferens- och möteslokaler

Våra fem olika lokaler passar alltifrån mindre möten, kickoffer och fester till större konferenser och mässor. Greenverket är vår största lokal och rymmer 250 personer. Alla möteslokaler är luftiga och har all den teknik du behöver. Det finns också gott om utrymmen att nyttja för grupparbeten. Självklart anpassar vi lokalerna efter just era behov. Varför inte förlägga delar av konferensen utomhus? Utsikten över Siljan är magiskt och friskluften kan verkligen sätta fart på kreativiteten. Se våra konferenslokaler här

Höj energin med en konferensaktivitet

Att bryta av dagen med någon sammansvetsande, svettig, klurig eller pysslig aktivitet kan göra hela skillnaden. Vill du ha tips på konferensaktiviteter under vistelsen har vi många idéer som vi gärna delar med oss av. Glöm inte bort att också lämna lite luft i programmet. Tid för samtal på vår terrass eller en promenad i våra fina omgivningar är uppskattade ingredienser för en lyckad konferens.

Mat & Dryck för ert möte

Vällagad mat och god dryck är en av hörnstenarna för en lyckad mötesdag. Lunch, middag, för- och eftermiddagsfika?  Vi anpassar måltider och meny efter era önskemål. Vår mat är alltid tillagad av de finaste råvarorna med omsorg av människor, miljö och natur. Är du, eller någon deltagarna i behov av allergi- eller annan anpassad kost? Informera oss vid planeringen, så ser vi till att alla får fullvärdiga måltider. Vill du ha en genomgående vegetarisk meny går det också bra.

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa för er konferens eller kickoff och skräddarsyr den så den passar och gör er dag oförglömlig.

Konferensansvarig

Anna Wiklund

Telefon: 0247-500 00

E-post: [email protected]

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

    Namn*
    E-mail*
    Telefon
    Meddelande*

    Jag accepterar hantering av personuppgifter*.