Jobb & Karriär

UTE EFTER EN SPÄNNANDE UTMANING?
EN KARRIÄR INOM EN VÄXANDE BRANSCH?

Hos oss handlar jobb och praktik om att vara i händelsernas centrum. Här har du möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet inom hotell och restaurangbranschen och göra skillnad redan idag och iframtiden. Vi har många verksamhetsområden och avdelningar på Green Hotel så det finns stor utvecklingsmöjlighet för dig. Det kan i sin tur leda till att ett jobb hos oss sträcker sig genom en hel yrkeskarriär.
” Green Hotel har många ansikten. Personligt och engagerat eller målinriktat för den som vill göra karriär. Ett gott värdskap,
gemenskap och personlig utveckling – det är Green Hotel för oss. ”

Lediga jobb just nu

Vi söker just nu köksmästare, restaurangchef, hovmästare & husfru. Läs om de olika tjänsterna nedan:

Köksmästare
Vi söker dig som vill driva köket i samma anda men med din egen personliga touch, har hög arbetsmoral och ett äkta och genuint engagemang.
Vi söker dig som vill värna om vardagen och ha, för vår bransch, bra arbetstider. Du värdesätter att bo naturnära och ändå med bra kommunikationer till hela landet. Antingen vill du ha ett break från storstan eller så är det dags att slå sig till ro för längre tid.

Vi har nyligen byggt ut köket och håller på att utvecklas. Spännande möjligheter för den som vill utvecklas och utveckla.
Vill du vara en del av vår resa, ta marknadsandelar, öka merförsäljningen, utveckla nya spännande möten och skapa det bästa gästerbjudandet?

På hotellet finns äkta, genuin matglädje. Vi lagar all mat från grunden med så mycket lokala råvaror som möjligt, både med tanke på miljön och hotellets ekonomi. Vi bakar vårt eget bröd, sätter våra egna skyer och lagar vår egen leverpastej.

Vi ser fram emot din ansökan! ”Green Hotel  är en plats för människor, möten och rekreation”

Restaurangchef
Vi söker en restaurangchef som vill utbilda och leda vårt team på 6 personer i restaurangen. Vi har genomarbetade rutiner vilket gör att du enkelt kan komma in i organisationen och göra ett bra arbete från dag 1. Nya idéer och förändringar som gör vår organisation bättre uppskattas alltid.

Vi är ett framgångsrikt företag med en stark ledning som jobbar för att coacha varandra.

Hos oss är det viktigt att du har viljan att ta ett ledarskap för att tillsammans med ditt team skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster samtidigt som du och teamet utvecklas och har roligt. Du är strukturerad, driftig och använder ett coachande ledarskap som ger samtliga medarbetare möjlighet att utvecklas med din hjälp. Du som söker ska vara intresserad av människor och uppskatta att alla jobbar för varandra och sätter arbetsmiljö i centrum. Har du de här egenskaperna lovar vi att du kommer att utvecklas hos oss. Både på ett professionellt och ett personligt plan.

Green Hotel är en stor anläggning med 100 rum och över 200 sittplatser i matsalen. Fantastisk utsikt över Siljan från många av rummen och hela matsalen. Vi erbjuder gästerna service och mat på hög nivå och har mycket nöjda gäster gå gärna in på TripAdvisor.

Hovmästare
Mer info inom kort

Husfru
Mer info inom kort

 

 

Traineeutbildning för restaurangchef & köksmästare

Vi har många verksamhetsområden, just nu söker vi personer till våra praktikplatser inom servering och kök. Här beskriver vi i korthet de båda utbildningarna för restaurangchef och köksmästare som sträcker sig genom tre år:

 

Program 1 Restaurangchef

· År ett: praktiskt arbete i restaurangen med fokus på effektiva flöden och basutbildning av personal. Inköp av drycker och
förbrukningsmaterial. Distanskurs i mat och dryck – läses parallellt.
· År två: praktiskt arbete i restaurangen, fokus på arbetsledning och schemaläggning. Distanskurs i personledning – läses parallellt.
· År tre: praktiskt arbete i restaurangen med fokus på utveckling av restaurangkoncept och fördjupning i teamutveckling och
schemaläggning. Tre praktikperioder om 14 dagar på välkända restauranger inom bar och servering fördelat under året ingår.

Program 2 Köksmästare

· År ett: praktiskt arbete i köket med fokus på effektiva flöden och basutbildning av personal. Introduktion till inköp. Kökets ekonomi läses på distans parallellt.
· År två: praktiskt arbete i köket med fokus på arbetsledning och schemaläggning. Distanskurs i personalledning samt kombination mat och dryck läses parallellt.
· År tre: praktiskt arbete i köket med fokus på menyplanering och utveckling av koncept. Tre praktikperioder om 14 dagar i välkända kök fördelat under året ingår.

 

Axel berättar..

”Mitt första sommarjobb var på Green Hotel. Som 15-åring var jag klart yngst bland personalen—redan första dagen insåg jag att min ålder inte skulle göra någon skillnad.

Jag fick utföra samma arbetsuppgifter och ta lika mycket ansvar som de äldre och mer erfarna, det fick mig att känna att jag verkligen betydde något för hotellet.

Green Hotel har lärt mig vad hårt, snabbt och effektivt arbete är. Här har jag fått jobba under hög press och stressiga förhållanden, det har lärt mig att hantera sådana situationer.

Förutom kunskaper inom servering, mat och vin, har jag även lärt mig hur man bemöter nya människor på ett bra sätt.
Nu – 4 år senare spenderar jag fortfarande mina somrar på hotellet. Jag får ta ännu mer ansvar och genom det utvecklas mer varje dag.

Green Hotel har givit mig viktig erfarenhet och kunskaper som jag kommer bära med mig resten av mitt liv, både socialt och arbetsmässigt.”

 

Vi är ständigt i behov av extrapersonal till vår verksamhet under kvällar och helger samt storhelger som midsommar, påsk, jul och nyår. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Vi uppskattar också spontanansökningar. Tycker du det låter intressant och vill veta mer? Hör av dig till oss — vi vill gärna träffa dig!

Vem kontaktar jag?

Skicka din intresseanmälan, CV eller spontanansökan till Maria Dahlsten
Email md@greenhotel.se – märk rubrik med Jobb & karriär
Telefon 0247—500 00

Vi finns på Instagram & Facebook