Höstbröllop

När luften är klar och träden klär sig i gult & rött

I september kommer de vackra färgerna, naturen byter skepnad och luften blir hög. En mycket vacker tid för bröllop. Flera fördelar med höstbröllop är att temperaturen är varken för varm eller för kall. Fler gäster har ofta möjlighet att komma. Det är ofta något lugnare på hösten så det ger ofta en intim känsla och ni har hotellet lite mer för er själva.

Vigsel kan ordnas i vår Gröna Salong där man även kan gå ut på vår terrass och inta brudskålen. Vi erbjuder en meny som passar årstiden och i vår restaurang njuter du av den fantastiska utsikten över Siljan. Vår personal iklädd leksandsdräkt tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa. Vi hjälper er gärna med kontakt till uppskattade band och DJs i närområdet.

Tillsammans planerar vi dagen

Boka ett möte och visning av hotellet. Matsalar & festlokaler för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning .

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Bröllopsansvarig

Roel Slenders

Telefon: 0247-500 00

E-post: mail@greenhotel.se

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

Namn*
E-mail*
Telefon
Meddelande*

Jag accepterar hantering av personuppgifter*.