Vinterbröllop

Ett gnistrande vinterbröllop i Dalarna

Vintersäsongen när snön dekorerar byn är en vacker tid för ett bröllop. Marschaller och braskorgar lyser upp i mörkret och varför inte ta en vacker tur med häst och släde. Eldstadens värme och ett glas glüwine tills drinken värms. Hotellet är mysigt och äkta när du tillbringar tid med dina nära och kära. För gästerna kan det vara extra kul att se fram emot ett bröllop på vintern, eftersom det annars ofta är julafton som är i fokus. Fördelen kan också vara att du är mindre beroende av vädret.

Tillsammans planerar vi dagen

Boka ett möte och visning av hotellet. Matsalar & festlokaler för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning .

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Bröllopsansvarig

Elin Nisser

Telefon: 0247-500 00

E-post: mail@greenhotel.se

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

    Namn*
    E-mail*
    Telefon
    Meddelande*

    Jag accepterar hantering av personuppgifter*.