Sommarbröllop

Drömmer ni om ett vackert sommarbröllop är det bra att vara ute i god tid. Sommarens färggranna grönska, vackra blommor och ljusa nätter gör sommaren till en mycket populär tid för bröllop här på Green Hotel.

Sommarbröllop – säg ja en ljummen ljus sommarkväll.

Vigsel kan ordnas i vår Gröna Salong med anslutning till vår terrass där du har en milsvid utsikt. Vigsel kan även ske nere vid Siljan strand eller i kyrkan. Vi erbjuder en meny som passar sommaren till och i alla våra matsalar & festlokaler har du samma vackra utsikt. Vår personal iklädd leksandsdräkt tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa. Vi hjälper er gärna med kontakt till:

Hår och Make up
Florist
Tårta
DJ/band
Fotograf
Vigselförrättare

Läs mer om bröllop på Green Hotel eller om ni drömmer om ett riktigt sommarbröllop i Dalarna, kontakta oss direkt i formuläret längre ner.

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa - för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Bröllopsansvarig

Elin Nisser

Telefon: 0247-500 00

E-post: mail@greenhotel.se

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg

GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

    Namn*
    E-mail*
    Telefon
    Meddelande*

    Jag accepterar hantering av personuppgifter*.