Paket Kategori: Weekendpaket

Förgyll tillvaron med en romantisk weekend på hotell eller kom bort från vardagen och boka ett weekendpaket för hela familjen. God mat och ett härligt boende kan lyxa till vardagen ordentligt. Oavsett om du söker lugn och ro, spännande upplevelser eller en mix av båda kan du hitta ett passande helgerbjudande hos oss. Våra weekendpaket och weekendresor varierar efter säsong. Som gäst har du tillgång till bastu, pool och gym. I Restaurang Green Hotel avnjuter du mat lagad med kärlek av de bästa råvarorna.  Behöver du hjälp med din bokning är du alltid välkommen att ringa oss 0247-500 00.

Storytelling 2023

5-8 januari – Möt några av våra mest intressanta och inspirerande författare och kåsörer.

Cederberg vinhelg

Boka helgen 28-30 okt redan nu – Du som varit här och träffat David och upplevt stämningen vet vad vi menar. Den här helgen är magisk. Med engagemang och glädje berättar David om sina prisbelönta viner – och vi dricker upp det!

Middagspaket

Vakna upp till en frukostbuffé där det mesta är hemlagat. Ta en promenad i byn och besök hantverksbutikerna eller åk på tur till några av de många besöksmål som finns i närheten av Siljan.

Leva sockerfri 2023

Bli inspirerad av fängslande föreläsare, delta i utvecklande workshops, njut av god och hälsosam mat
– lär dig leva sockerfritt!

Scroll to Top