Paket Kategori: Storhelgspaket

Hos oss firar vi med tradition. Det ska vara som julen alltid har varit, med mycket julljus, tomtar, pepparkakor, klassiskt julbord och tomten som kommer på sin släde. Nyår firar vi med smyckad matsal, vita dukar och festmiddag med 4 rätter. Vi klär vår egen midsommarstång, spelmanslaget bjuder upp till traditionell fiolmusik och dans runt stången och på bordet hittar du sillen, laxen och allt andra som hör svensk midsommar till. Påsken är barnens högtid – var med på kvastrace, äggletning, och måla dig till påskkärring. Det blir ofta mycket bad i poolen och mamma och pappa njuter av vårens första värmande strålar på terrassen – Kom du med!

Nyår

Vintern och snön är här – Det är magiskt vackert när vägen in mot byn omfamnas av snötyngda grenar,kullar av snö växer sig höga på gärdesgårdarna.

Pepparkakshus

Julweekend

Tällberg i juletid. Hotellet står i vinterskrud och förhoppningsvis inbäddat i snö. Salonger och matsalar är stämningsfullt dekorerade

Påsk

Påsken och påsklovet är här, en härlig ledighet tillsammans med familjen eller bara ni två, eller bara du! Uteaktivitet kombinerat med lek i pool och god mat.

Midsommar

Midsommar

Kom vi plockar blommor, sju olika sorter måste vi hitta! Vem ska du drömma om…?

Scroll to Top