Rida i Tällberg

Om Rida i Tällberg

Hästen, vacker natur, god mat, avkoppling i gammal mysig Dalamiljö. En weekend där hästen blir en del av upplevelsen och den som visar dig runt i vackra Tällberg. Rid med utsikt över Siljan och dess fantastiska solnedgångar, njut av vackert boende på Green Hotel och strosa runt i den gamla byn, en ridsemester för alla sinnen.

Att rida eller vara runt hästar är friskvård, det är lika hälsosamt och givande som att vara ute i naturen. Ta en ridlektion, rid ner till Siljan för ett bad, eller lär dig prata med hästar, det är några av de äventyr du kan uppleva tillsammans med Mariann och hästarna på Tällbo.

Mariann började sin ”ridkarriär”som 7-åring  på Arvika ridklubb . Det var på den tiden ridskolorna hade militärer som ridlärare och hästarna vi red kom från Svenska Armen.  ”Det är jag tacksam för,  det har följt mig hela livet att det ska vara fint  i stallet och runt hästarna” säger Mariann.

Mariann har också haft förmånen att få rida på fantastisk ställen runt om i världen, Australien, Nya Zeeland, Syd Afrika, Drakensbergen i Rumänien, USA, Exmoore i England, Tobago i Västindien för att nämna några. Nu har hon landat i Tällberg och på en underbar hästgård ett stenkast från Green Hotel. Nu vill hon att du ska träffa hennes hästar och få uppleva byn från hästryggen.

Läs mer och boka eller kontakta Mariann genom Goda relationer.

Scroll to Top