Reiki

30 sep, 2022-

02 okt, 2022

Om Reiki

30 september till 2 oktober

Reiki med Maria – Hur står det till med bruset i huvudet? Kommer du till vackra Green Hotel och är uppe i varv och stressad eller är det kanske tvärtom? Trött och orkeslös? Eller mittemellan?

Välkommen till mig denna helg. Välkommen till dig själv. Stanna upp! Lyssna! Lyssna på stillheten inom dig. Stillheten som finns bortom tankarnas brus. Hör du? Eller är bruset för högt? Det ska städas och det ska diskas, det ska skjutsas hit och dit. Du ska vara smal och du ska vara ditten och datten. Du ska ha ett perfekt hem och du ska prestera på jobbet. Och nu ska du njuta av vistelsen på Green hotel och vara glad och lycklig. Bla,bla,bla…

Passa på att bara vara här på vackra Green hotel. Med dig själv. Med hjälp av mig.

Reiki är en djup avslappningsmetod med rötter i Japan och kommer ursprungligen från Japan. Det är en japansk teknik för stressreducering och avslappning som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen. Reiki förmedlas genom handpåläggning och har praktiserats i tusentals år. Reiki är en mycket enkel men ändå kraftfull teknik. Behöver du energi så kommer du få det. Behöver du varva ned så kommer du känna det. Får jag låna dig i 45 minuter under helgen? Är du nyfiken och vill vara med dig själv i 45 minuter som behandlingen tar? Välkommen att boka en tid i så fall.

Under fredag, lördag och söndag kan du boka in en reikibehandling med mig. Du kan faktiskt även boka in fler behandlingar om du vill. Det är helt upp till dig. Eller kom och prata en stund med mig i lobbyn där jag kommer sitta mellan behandlingarna och njuta av den lugnande eldstaden med en bok i min hand.

Fredag 30 sep

Tider finns från tidig eftermiddag fram till middagen.

Lördag 1 oktober

Om du vill börja dagen med Reiki finns möjlighet att boka tid redan innan du intar den goda frukosten och njuter av utsikten.
Tider finns sedan under hela dagen fram tills middagen serveras.

Förboka en tid med Maria här

Boka vårt boendepaket med middag 1 eller 2 dygn och ta del av Marias Reiki under helgen.

Välkommen!

Scroll to Top