Massage & behandlingar

Massage & behandlingar

Om Massage & behandlingar

Massage och behandlingar

Nu kan du boka både massage, ansiktsbehandlingar, färgning av frans och bryn, lashlift, browlift mm när du bor hos oss. Vi samarbetar med Susanne Englabris som kommer hit till hotellet och tar hand om dig.

Boka en 60 minuters djupgående samt cirkulationshöjande massage. För trötta och stela muskler. Susanne anpassar den efter dina behov. Eller njut av en Green ansiktsbehandling lyx! Den inleds med rengöring och peeling, därefter slussas ett serum ner i huden och en näringsrik ansiktsmask appliceras. Medan ansiktsmasken verkar, får du en nack- och huvudmassage och som avslutning kommer en rogivande och välgörande ansiktsmassage. Alla produkter är anpassade efter din hud.

Hyr gärna morgonrock och tofflor av oss, det är härligt att krypa in i efter behandlingen. Köp en kopp varm choklad med vispgrädde och mys framför brasan i lobbyn.

Nytt hos oss – Reiki

Reiki med Maria – Hur står det till med bruset i huvudet? Kommer du till vackra Green Hotel och är uppe i varv och stressad eller är det kanske tvärtom? Trött och orkeslös? Eller mittemellan?

Passa på att bara vara här på vackra Green hotel. Med dig själv. Med hjälp av mig.

Reiki är en djup avslappningsmetod med rötter i Japan. Det är en teknik för stressreducering och avslappning som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen. Reiki förmedlas genom handpåläggning och har praktiserats i tusentals år. Reiki är en mycket enkel men ändå kraftfull teknik. Behöver du energi så kommer du få det. Behöver du varva ned så kommer du känna det.

Reikiklass på lördagar: Börja helgen med en timmes djup avslappning tillsammans med andra. Reiki, affirmationer och ett lugnande vitt brus i bakgrunden kommer kickstarta din helg. Du ligger inbäddad på en yogamatta med bolster under knäna och kudde för huvudet.Passa på att äta god hotellfrukost innan om du inte redan bor på Green hotel.

Enskild behandling:  Vill du hellre få egentid med bara dig själv så boka in dig på en enskild behandling. Du ligger bekvämt på en behandlingsbänk inbäddad med mjuka filtar och kuddar. Lugn musik i bakgrunden samt handpåläggningen kommer ge dig precis det som du behöver.

Förboka din plats med Maria här

Rulla till toppen