Leva sockerfri 2023

Leva sockerfri 2023

31 mar, 2023-

02 apr, 2023

Om Leva sockerfri 2023

31 mars till 2 april – En weekend utan socker
Tråkigt?
Absolut inte!

Bli inspirerad av fängslande föreläsare, delta i utvecklande workshops, njut av god och hälsosam mat
– lär dig leva sockerfritt!

”Varför kan inte du vara som ”alla” andra och bara ta en bulle, i stället för att länsa fatet när ingen ser och sedan skämmas för ditt eget beteende?”Det  krävs verktyg som inte bara har fokus på tallriken. Den processade maten är problemet – men lösningen hittas i förhållningssättet till livet. Författarna till boken Lär dig leva sockerfri, Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin, berättar mer om, och ger dig verktyg,
att komma ur ditt sockerberoende.

Det som händer när man äter socker är att belöningscentret i hjärnan blir kidnappat av sockret vilket är en process som liknar den effekten som starkare droger har. Följden blir att vi söker nya kickar om och om igen och till slut slits insulinfunktionen ut och orkar inte med att reglera sockret.

Vi är så glada att få hälsa Marika Carlsson välkommen till konventet. Hon är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”

Fler spännande föreläsare presenteras kontinuerligt.

Boka först din biljett (se nedan), som gäller för alla föreläsningar och work shops.

Boka därefter ditt boende (se nedan), pris från 2330 kr per person (del i dubbelrum)!

VÄLKOMMEN!

Från 2330:- per person (del i dubbelrum)
Scroll to Top