Cykla mountainbike

Om Cykla mountainbike

Cykla och upplev en dal av Dalarna! Vare sig du föredrar att cykla fram på grusvägar genom natur- och kulturlandskap eller cykla mountainbike och downhill nedför desto brantare backar finns alla möjligheter att hitta din nivå på cykeläventyret.

Cykla var du vill i din takt, ta med picknick i ryggsäcken från hotellet och sväng var du vill. Stanna och fika var du vill. Vill du cykla efter markerad led är utbudet i bygden tillfredsställande.

Leksandsturen Cykla i de härliga omgivningarna kring Leksand, som ligger i direkt anslutning till sjön Siljan. Kring Leksand är det möjligt att njuta av hela femtio olika byar fördelat på fyra olika cykelturer: Öst, Väst, Nord och Syd.

Dalhallarundan Det här är cykelturen som bjuder på allt det bästa av Rättvik med omnejd. Cykla förbi den kända konsertarenan Dalhalla, keramikfabriken Nittsjö Keramik och stanna till för lunch på White Guide-listade Solgårdskrogen

Siljanrunt En tips för den som jagar många mil och utmaningar… 12 mil runt Siljan, lägg till Orsasjön och du får 16 mil i benen!

Leksands kommun har tagit fram några fina leder. Kika mer på Naturkartan och hitta din favorit!

Vill du ta del av det stora utbud som finns i vårt landskap.
Biking Dalarna samlar de bästa lederna och lockar årligen en stor mängd cross countrycyklister till regionen.

Pris:
1 dygn: 200:-/cykel
Mån – Fred: 400:-/cykel

Lars Sahlberg
Tel. 070 6460 305
Laknäs Västarisvägen 19
793 94 Tällberg

Scroll to Top