Veckans middagsmeny

Meny

Alla dagar i veckan serverar vi något att äta – måndag till lördag middag med 3 rätters meny.
(juni till augusti alla dagar i veckan) och söndagar vår mustiga Gulaschgryta med hembakat bröd.
Självklart är du som inte bor på hotellet också välkommen att äta med oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar. Boka bord i förväg!

Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr

Bokning: mail@greenhotel.se | 0247 50 000

Vecka 20

Måndag
Morot och sellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med pernod och dillkokt häradsbygdspotatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och hallonsås

Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Ryggbiff med örtsky och rostad kulpotatis
Mangosorbet med bärsås och kaksmulor

Onsdag
Blomkålssopppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Ångkokt torskrygg med gulpaprikasås och dillkokt häradsbygdspotatis
Pannacotta med kardemumma topppad med rabarberkompott

Torsdag
Liten råraka med löjrom, syrad grädde och rödlök
Lammytterfile med bestemorsås, kålrabbi, auberginekaviar och klyftpotatis
Mörk chokladmousse med bärkompott

Fredag
Morot och sellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås, julienne och dillkokt häradsbygdspotatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och hallonsås

Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Ryggbiff med örtsky pch klyftad häradsbygdspotatis
Pannacotta med kardemumma toppad med rabarberkompott

Söndag
Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron
Rosastekt ankbröst med apelsinsky och rostad kulpotatis
Mangosorbet med bärsås och kaksmulor

Vegetariskt:
Fråga köket för kvällens vegetariska meny

Barnmeny:

Fråga köket för kvällens barnmeny

 

Med reservation för ändringar