Alla dagar i veckan serverar vi något att äta – måndag till lördag middag med 3 rätters meny.
(juni till augusti alla dagar i veckan) och söndagar vår mustiga Gulaschgryta med hembakat bröd.
Självklart är du som inte bor på hotellet också välkommen att äta med oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar. Boka bord i förväg!
Boendegäster: 3-rätters middag – 615 kr
Ej boende på hotellet: 3-rätters middag – 645 kr
Förrätter: 150 kr | Varmrätter: 340 kr | Desserter: 125 kr
Bokning: mail@greenhotel.se | 0247 50 000
Vecka 20
Måndag
Morot och sellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås smaksatt med pernod och dillkokt häradsbygdspotatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och hallonsås
Tisdag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Ryggbiff med örtsky och rostad kulpotatis
Mangosorbet med bärsås och kaksmulor
Onsdag
Blomkålssopppa med knaperstekt bacon och bladpersilja
Ångkokt torskrygg med gulpaprikasås och dillkokt häradsbygdspotatis
Pannacotta med kardemumma topppad med rabarberkompott
Torsdag
Liten råraka med löjrom, syrad grädde och rödlök
Lammytterfile med bestemorsås, kålrabbi, auberginekaviar och klyftpotatis
Mörk chokladmousse med bärkompott
Fredag
Morot och sellerisoppa med räkor och dill
Örtbakad fjällröding med vitvinssås, julienne och dillkokt häradsbygdspotatis
Chokladkaka med vaniljgrädde och hallonsås
Lördag
Greens gravade lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Ryggbiff med örtsky pch klyftad häradsbygdspotatis
Pannacotta med kardemumma toppad med rabarberkompott
Söndag
Liten råraka med löjrom, syrad grädde och citron
Rosastekt ankbröst med apelsinsky och rostad kulpotatis
Mangosorbet med bärsås och kaksmulor
Vegetariskt:
Fråga köket för kvällens vegetariska meny
Barnmeny:
Fråga köket för kvällens barnmeny
Med reservation för ändringar