Veckans middagsmeny

Meny

Alla dagar i veckan serverar vi något att äta – måndag till lördag middag med 3 rätters meny.
(juni till augusti alla dagar i veckan) och söndagar vår mustiga Gulaschgryta med hembakat bröd.
Självklart är du som inte bor på hotellet också välkommen att äta med oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar. Boka bord i förväg!

Som boendegäst betalar du 615 kr för en 3-rättersmidda. Vill du bara äta en eller två rätter går det också bra. Förrätt 150 kr, varmrätt 340 kr och dessert 125 kr.
För dig som inte bor på hotellet är priset 645 kr

BOKA BORD
mail@greenhotel.se
0247 50 000

Vecka 11

Måndag
Souvas med riven lagrad hårdost, plocksallad
Örtbakad röding, vitvinssås, grönsaker och dillkokt potatis
Kardemummapannacotta med bärcoulis

Tisdag
Green Hotels gravade lax på rågbröd, hovmästarsås och citron
Ryggbiff med svamp, rödvinssky och rostad potatis
Körsbärskompott med mörk chokladmousse

Onsdag
Trattkantarellsoppa med forellrom
Sejrygg med grönsaker Julienne, tomatiserad vitvinssås och dillkokt potatis
Citroncheescake med blåbär

Torsdag
Liten råraka med Kalixlöjrom, syrad grädde och rödlök
Hjortytterfilé med lingonsky, rostade rotsaker och örtbakad potatis
Kardemummapannacotta med bärcoulis

Fredag
Morot och rotsellerisoppa med räkor och tunnbröd
Örtbakad röding, vitvinssås, grönsaker och dillkokt potatis
Crème Brûlee med färska bär

Lördag
Green Hotels gravade lax på rågbröd, hovmästarsås och citron
Ryggbiff med svamp, rödvinssky och klyftpotatis
Vit chokladmousse på browniebotten med halloncoulis

Söndag
Skagenröra på rågbröd
Green Hotels gulaschgryta, smetana och hembakt bröd
Ostbricka från Hansjö mejeri med tillbehör

Vegetariskt:
Fråga köket för kvällens vegetariska meny

Barnmeny:

Fråga köket för kvällens barnmeny