Alla dagar i veckan serverar vi något att äta – måndag till lördag middag med 3 rätters meny.
(juni till augusti alla dagar i veckan) och söndagar vår mustiga Gulaschgryta med hembakat bröd.
Självklart är du som inte bor på hotellet också välkommen att äta med oss och njuta av den magiska utsikten från våra matsalar. Boka bord i förväg!
BOKA BORD
mail@greenhotel.se
0247 50 000
Vecka 11
Måndag
Souvas med riven lagrad hårdost, plocksallad
Örtbakad röding, vitvinssås, grönsaker och dillkokt potatis
Kardemummapannacotta med bärcoulis
Tisdag
Green Hotels gravade lax på rågbröd, hovmästarsås och citron
Ryggbiff med svamp, rödvinssky och rostad potatis
Körsbärskompott med mörk chokladmousse
Onsdag
Trattkantarellsoppa med forellrom
Sejrygg med grönsaker Julienne, tomatiserad vitvinssås och dillkokt potatis
Citroncheescake med blåbär
Torsdag
Liten råraka med Kalixlöjrom, syrad grädde och rödlök
Hjortytterfilé med lingonsky, rostade rotsaker och örtbakad potatis
Kardemummapannacotta med bärcoulis
Fredag
Morot och rotsellerisoppa med räkor och tunnbröd
Örtbakad röding, vitvinssås, grönsaker och dillkokt potatis
Crème Brûlee med färska bär
Lördag
Green Hotels gravade lax på rågbröd, hovmästarsås och citron
Ryggbiff med svamp, rödvinssky och klyftpotatis
Vit chokladmousse på browniebotten med halloncoulis
Söndag
Skagenröra på rågbröd
Green Hotels gulaschgryta, smetana och hembakt bröd
Ostbricka från Hansjö mejeri med tillbehör
Vegetariskt:
Fråga köket för kvällens vegetariska meny
Barnmeny:
Fråga köket för kvällens barnmeny