Konferens

Greenverket utifrån

Konferens

Håll er nästa konferens i vackra Tällberg, Dalarna

Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel en perfekt plats för inspirerande konferenser och möten.
Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just er och ert möte.  

För en lyckad konferens där energin hålls på topp behövs såväl bra lokaler och god mat som en väl avvägd blandning av arbete och aktiviteter. Vi gör planeringen och genomförandet av er konferens så enkelt som möjligt. Låt oss ta hand om allt det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte. 

Konferens- och möteslokaler

Våra fem lokaler passar alltifrån mindre möten, kickoff och fester till större konferenser och mässor. Greenverket är vår största lokal och rymmer 250 personer. Alla möteslokaler är luftiga och har all den teknik du behöver. Det finns också gott om utrymmen för grupparbeten. Självklart anpassar vi lokalerna efter just era behov. Varför inte förlägga delar av konferensen utomhus? Utsikten över Siljan är magiskt och frisk luft gynnar kreativiteten.

Mat & dryck för ert möte

Vällagad mat och god dryck är en av hörnstenarna för en lyckad mötesdag. Lunch, middag, för- och eftermiddagsfika?  Vi anpassar måltider och meny efter era önskemål. Vår mat är alltid tillagad av de finaste råvarorna med omsorg om människor, miljö och natur. Är du, eller någon deltagarna i behov av specialkost? Informera oss vid planeringen, så ser vi till att alla får fullvärdiga måltider. Vill du ha en genomgående vegetarisk meny går det också bra.

Höj energin med en konferensaktivitet

Att bryta av dagen med någon sammansvetsande, svettig, klurig eller pysslig aktivitet kan göra hela skillnaden. Vill du ha tips på konferensaktiviteter under vistelsen har vi många idéer som vi gärna delar med oss av. Glöm inte bort att också lämna lite luft i programmet. Tid för samtal på vår terrass eller en promenad i våra fina omgivningar är uppskattade ingredienser för en lyckad konferens.

Konferensansvarig

Anna Wiklund

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Kontakta oss

Scroll to Top