Konferens

Nästa konferens blir i vackra Tällberg, Dalarna

Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel en perfekt plats i Tällberg för inspirerande konferenser och möten.
Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just er och ert möte.
För en lyckad konferens där energin hålls på topp behövs såväl bra lokaler och god mat som en väl avvägd blandning av arbete och aktiviteter. Vi gör planeringen och genomförandet av er konferens så enkelt som möjligt. Låt oss ta hand om allt det praktiska på plats så att du och dina kollegor kan fokusera på mötets innehåll och syfte.

Konferens- och möteslokaler

Våra fem lokaler passar alltifrån mindre möten, kickoff och fester till större konferenser och mässor. Greenverket är vår största lokal och rymmer 250 personer. Alla möteslokaler är luftiga och har all den teknik du behöver. Det finns också gott om utrymmen för grupparbeten. Självklart anpassar vi lokalerna efter just era behov. Varför inte förlägga delar av konferensen utomhus? Utsikten över Siljan är magiskt och frisk luft gynnar kreativiteten.

Mat & dryck för ert möte

Vällagad mat och god dryck är en av hörnstenarna för en lyckad mötesdag. Lunch, middag, för- och eftermiddagsfika? Vi anpassar måltider och meny efter era önskemål. Vår mat är alltid tillagad av de finaste råvarorna med omsorg om människor, miljö och natur. Är du, eller någon deltagarna i behov av specialkost? Informera oss vid planeringen, så ser vi till att alla får fullvärdiga måltider. Vill du ha en genomgående vegetarisk meny går det också bra.

Erbjudande

Sommarkonferens & Festligt Avslut!
Välkommen hem till oss på Green Hotel i Tällberg. Letar du efter den perfekta mixen av professionell konferens och ett festligt avslut? Då har du kommit rätt! På Green Hotel, med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor, skapar vi minnesvärda upplevelser för både företagsevenemang och glädjefulla tillställningar. Vi förstår att varje konferens är unik, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för just ditt företag. Låt oss ta hand om alla detaljer – du fokuserar på ditt team, kopplar av och tar vara på stunden för att göra sommarkonferensen till en minnesvärd upplevelse.
När du bokar sommarkonferens hos oss bjuder vi på lokalhyran. Avrunda kvällen med fördrink, snacks och en vällagad middag med råvaror från närliggande gårdar och lokala producenter.
Pris middag med 2 rätter, fördrink och snacks 650 kr
Logi i enkelrum 1020 kr

Maila din förfrågan till us@greenhotel.se

Höj energin med en konferensaktivitet

Att bryta av dagen med någon sammansvetsande, svettig, klurig eller pysslig aktivitet kan göra hela skillnaden. Vill du ha tips på konferensaktiviteter under vistelsen har vi många idéer som vi gärna delar med oss av. Glöm inte bort att också lämna lite luft i programmet. Tid för samtal på vår terrass eller en promenad i våra fina omgivningar är uppskattade ingredienser för en lyckad konferens.

Konferensansvarig

Ulrika Sjödén

Äventyrsservice
Cykla i bymiljö och i skogen Hyr din cykel hos oss
snowtube

Boka konferens

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.