Valborgsfirande

Valborg med eldshow i spännande miljö

Vintern rasat ut ur våra fjällar…

Vi tar farväl av vinter och mörker och hälsar våren med längre dagar och ljusa kvällar välkommen. Var med på något nytt och spännande på Valborgsmässoafton i samband med ditt boende här på Green Hotel i Tällberg – en eldshow i äventyrsgruvan i Tuna Hästberg – en upplevelse utöver det vanliga! Du får rabatt på entrébiljetten när du bokar ditt boendepaket här hos oss.

I din vistelse ingår logi & frukost, middag med 3 rätter (stannar du 2 nätter ingår middag alla kvällar). Bad & bastu, pingis, biljard, dart, gym, frisbeegolf och sällskapsspel förgyller vistelsen för alla i familjen. Välj först det rum som passar dig i steg 2 väljer du till hur många biljetter du behöver. Vi kan skicka dina biljetter om du vill besöka gruvan på vägen hit (det är 1 h 15 minuter i bil mellan hotellet och äventyrsgruvan). Var med i byns valborgsfirande den 30 april. Fackeltåg går från Tällbergsgården, var med och tänd byns valborgsbrasa.

Mer om eldshowen i gruvan…

Unik eldshow från Sveriges bästa eldkonstnärer i en fantastisk miljö, ett framträdande som skiljer sig från allt annat. ”Med rötter i eld, scenkonst och dans söker vi hela tiden det nya, unika, det som aldrig gjorts. Vi nöjer oss inte med mindre än det allra bästa. Vårt uttryckssätt saknar motstycke och den magi vi skapar med vår eldshow är olik något du någonsin sett.” Så lyder Auroras ledord och det är den känslan vi vill förmedla i vårt Valborgsfirande. Valborgsfirandet i gruvan är en flerårig tradition som har vuxit från att vara en välbevarad hemlighet till ett event som är omtalat i flera länder. Känn energin och kraften i eldens sken, som om den föder nytt liv och väcker vårens ljus inom dig.

Äventyrsvandring

Upptäck en mer äventyrlig väg till scenen! På vägen till Äventyrsgruvans scen kommer du att få färdas till fots genom gruvans vackra gångar, imponerande schakt och förtrollande bergrum som kommer att få dig att häpna. Det är en unik och spännande upplevelse där du gradvis vänjer dig vid gruvmiljön medan en kunnig guide delar med sig av fascinerande detaljer.

13:00 – Nedgång för första föreställningen

16:00 – Nedgång för andra föreställningen

Trappen ned

Denna enklare väg till 80 meter djup och scenen. Vägen till scenen sker via ett upplyst ortsystem som ger dig möjlighet att beundra gruvans unika formationer och fascinerande detaljer längs vägen.

13:30 – Nedgång för första föreställningen

16:30 – Nedgång för andra föreställningen

Priser

Vuxen: 335 kr (ord 395 kr)
Vuxen inkl. Äventyrsvandring: 590 kr (ord 695 kr)

Barn (8-14 år) 210 kr (ord 245 kr, i målsmans eller i vuxet sällskap och ansvar.
Barn 8-14 år inkl Äventyrsvandring: 465 kr (ord 545 kr)

Köpta biljetter återlöses ej. Minimiålder är 8 år.

28 apr, 2024-

01 maj, 2024

Unik eldshow från Sveriges bästa eldkonstnärer i en fantastisk miljö, ett framträdande som skiljer sig från allt annat. Få rabatt på entrén när du bokar ditt boendepaket här hos oss!

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.