Sportlovserbjudande

Boka vårt Sportlovspaket vecka 7, 8 & 9
Framdukad frukost, våfflor, vår egen müsli och nybakade frallor.
3-rätters middag för alla ingår i paketet – vi tar hand om matlagningen och avplockningen  – ni umgås, badar, spelar spel, biljard och kastar pil.
Åk pulka i slänten framför hotellet, kör spark i byn, åk skridskor på Siljan eller ta en dagsutflykt till någon av anläggningarna i närheten för skidåkning både på längden och tvären.

I Tällberg finns ett 7,5 km spår (flack åkning) och ett 2 km (på Tällbergsbyarnas golfbana, lite mer kuperat). För dig som vill ha mer utmaning finns flera fina anläggningar med massor av möjligheter för bra träning. Stanna i flera dagar och hitta din favorit. Alla anläggningar finns med dagliga uppdateringar och rapporter på skidspar.se eller fråga i receptionen för aktuell spårstatus. Vill du förvara dina skidor under din vistelse finns det möjlighet till det.

Vasaloppet anordnar ett eget vasalopp för alla barn, vill du vara med? Läs mer här!

För dig som vill prova på utförsåkning finns familjevänliga Rätttviksbacken, Granberget, Bjursås och Orsa Grönklitt.

Packa din egen matsäck från frukostbuffén, säg till i receptionen. Pris 95 kr per person. Har du ingen termos kan du låna av oss. Även ryggsäck finns att låna om du behöver. Så härligt att stanna i spåret eller i backen och fika!

Träning eller vila, umgänge eller kontemplation – du väljer – vi serverar. Vi bjuder alla barn (tom 15 år) på logi, frukost och middag! (erbjudandet gäller utöver 2 personer till ordinarie pris i ett familjerum)

Välkommen till ett aktivt sportlov med plats för lata stunder!

14 feb, 2025-

02 mar, 2025

I din vistelse ingår

Vecka 7, 8 och 9

Frukostbuffé
Middag med 3 rätter (söndagar består middagen av Gulaschgryta och ostbricka)
Fri tillgång till bastu och pool
Gym, pingis, dart och biljard

Pris

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.