Vinterbröllop

När vi två blir en

Vinterbröllop

Ett magiskt bröllop i Tällberg – Dalarna

Green Hotel ligger högt upp i byn Tällberg och är en magisk plats för att säga ja till varandra. Bubblor i glaset på soldränkt terrass eller värmande dryck och marschaller, oavsett vad ni väljer och vilken årstid ni väljer för ert bröllop är Green Hotel redo att möta era önskningar.

Ett gnistrande vinterbröllop i Dalarna

Vintersäsongen när snön dekorerar byn är en vacker tid för ett bröllop. Marschaller och braskorgar lyser upp i mörkret och varför inte ta en vacker tur med häst och släde. Eldstadens värme och ett glas glüwine tills drinken värms. Hotellet är mysigt och äkta när du tillbringar tid med dina nära och kära. För gästerna kan det vara extra kul att se fram emot ett bröllop på vintern, eftersom det annars ofta är julafton som är i fokus. Fördelen kan också vara att du är mindre beroende av vädret.

Tillsammans planerar vi dagen

Boka ett möte och visning av hotellet. Matsalar & festlokaler för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning.

Bröllopsansvarig

Emma Lyck

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Kontakta oss

Scroll to Top