Vårbröllop

Höstbröllop

Vårbröllop

Ett magiskt bröllop i Tällberg – Dalarna

Vårbröllop – när naturen och den sprudlande grönskan är på gång. Ljusa nätter, knoppar som brister och vackra gröna nyanser gör våren till en fantastisk tid för bröllop

När knoppar brister och ljuset kommer

Det finns flera fördelar med ett vårbröllop. Ofta är det så att fler gäster har möjlighet att komma. Det är också vanligtvis något lugnare, vilket ger en mer intim känsla och ni har hotellet lite mer för er själva. Vårens grönska ger vacker dekoration och kvällarna är ljusa och långa.

Vigsel kan ordnas i vår Gröna Salong där man även kan gå ut på vår terrass och inta brudskålen. Vi erbjuder en meny som passar våren och oavsett vilken matsal eller festlokal har alla den fantastiska utsikten över Siljan. Vår personal iklädd leksandsdräkt tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa. Vi hjälper er gärna med kontakt till uppskattade band och DJs som finns i närområdet.

Tillsammans planerar vi dagen

Vi bokar in en passande tid för ett möte där vi pratar och visar er  hotellet och våra lokaler. Vi har matsalar för alla storlekar på grupper där den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart ni vill att det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning.  Vi hjälper er med allt inför er stora dag.

Bilder tagna av Fotograf Camilla Dahlin 

Bröllopsansvarig

Emma Lyck

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Kontakta oss

Bröllopsansvarig

Elin Nisser

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort:

Scroll to Top