Höstbröllop

Höstbröllop

Ett magiskt bröllop i Tällberg – Dalarna

En vacker tid för ett höstbröllop är i september. De vackra färgerna, naturen som byter skepnad och luften blir hög. Det finns flera fördelar med höstbröllop. Temperaturen är varken är för varm eller för kall och fler gäster har ofta möjlighet att komma. Det är dessutom ofta något lugnare på hösten så det ger en intimare känsla och ni har hotellet lite mer för er själva.

När luften är klar och träden klär sig i gult & rött

Vigsel kan exempelvis ordnas i vår Gröna Salong där man även kan gå ut på vår terrass och inta brudskålen. Vi erbjuder en meny som passar hösten och i vår restaurang njuter du av den fantastiska utsikten över Siljan. Vår personal iklädd leksandsdräkt tar hand om er under kvällen. Efter mycket skratt, tårar och tal fortsätter festen i vår gillestuga med dansgolv på vår pool. Här serveras ofta tårta, kaffe och avec och det finns tid att umgås och dansa.

Vi hjälper er gärna med kontakt till uppskattade band och DJs i närområdet.

Inför ett höstbröllop

Börja med att boka ett möte och visning av hotellet. Vi erbjuder Matsalar & festlokaler för alla storlekar på grupper, den största rymmer 200 gäster. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. När ni valt meny, boka vårt bröllopspaket som inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning.

Bröllopsansvarig

Emma Lyck

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Kontakta oss

Scroll to Top