Årstid för bröllop

Bröllop vid Siljan september

Årstid för bröllop

Ett magiskt bröllop i Tällberg – Dalarna

Green Hotel ligger högt upp i byn Tällberg och är en magisk plats för att säga ja till varandra. Bubblor i glaset på soldränkt terrass eller värmande dryck och marschaller, oavsett vad ni väljer och vilken årstid ni väljer för ert bröllop är Green Hotel redo att möta era önskningar.

När ni två blir en – vi är bra på bröllop

Vi älskar fest och firande. Vi har stor erfarenhet av små och stora fester och gör allt för att er dag ska bli magisk och ett minne för livet. Vi har avskilda matsalar för små och stora sällskap, gott om utrymmen för välkomstdrinken och bröllopstårtan. Plats för barn med spring i benen och Whiskeyhörna med dart och biljard. Och nästan överallt ifrån – den där milsvida utsikten över Siljan.

Inför bröllopet

Boka ett möte och visning av hotellet. Vi ställer de rätta frågorna så att vi får svar på vart det ska ske, vilka som kommer, vem som dricker vad och vem som ska säga vad och när. Ni har chans att i lugn och ro ställa de frågor ni har inför er stora dag.

Vårt bröllopspaket inkluderar avsmakning av meny med drycker och övernattning. Vi har Festlokaler & matsalar för alla storlekar på grupper, oavsett om ni blir 2 eller 200 personer. Tillsammans väljer vi den lokal som bäst passar ert sällskap och den känsla ni vill uppnå. Vi kommer med idéer och hjälper till med detaljerna – tillsammans skapar vi minnesvärda ögonblick.

Mat & Dryck till ert bröllop

God mat och dryck hör till en lyckad bröllopsdag. Vår mat är tillagad från grunden med lokala råvaror. Ni väljer en meny av mat & dryck som passar er smak. Finns det önskemål om specialkost så löser vi det bara vi får veta det under planeringen. När ni bokar vårt bröllopspaket ingår avsmakning av meny och drycker. Vi har matsalar som rymmer upp till 250 personer om ni är ett stort sällskap men också passande lokaler om ni vill ha ett intimare rum.

Bröllopsdansen – på Green Hotel dansar vi på glas

Efter middagen kan festen fortsätta en trappa ner i vår gillestuga. Kaffe, bröllopstårta och dans på glasdäcket över poolen. När kvällen går mot natt smakar en vickning toppen.

Bröllopsnatten

Vi har rum som passar olika smaker. Oavsett om ni vill bo enklare eller ha egen jacuzzi på rummet så kommer ni hitta ett rum att trivas i. Kika bland våra rum för att hitta det som passar er. Det finns gott om plats för gäster som vill stanna över. Dagen efter njuter ni av vår goda frukost i lugn och ro.

Det lilla extra…

Vi har kontakt med allt och alla. Vi hjälper er gärna med kontakt när ni behöver exempelvis:

Vi lovar att göra vårt yttersta för att er stora dag ska bli magisk och oförglömlig. Har du frågor om ert bröllop på Green Hotel, tveka inte att höra av er.

Vi sätter en ära i att göra vårt bästa – för ert unika ögonblick. Vi har kontakt med allt och alla och slår gärna knut på oss själva för att ordna allt enligt er önskan.

Kontakt för mer information

Emma Lyck

Besök oss

Adress: Ovabacksgattu 17, 793 70 Tällberg
GPS: Lat: 60,8213510, Long: 14,9966555

 

Kontakta oss

Scroll to Top