Aktiviteter

I byn och nära till hands

Vill du ha en aktiv vistelse finns det mycket att se och göra både
i Tällberg som by och i omgivningen.

Natur

Här finns gott om leder för vandring, längdskidor, löpning och cykling. Fina familjebackar för utförsåkning och Europas längsta parallellrodelbana för roliga utmaningar. Golfbanor finns två stycken inom en mils avstånd från hotellet. Byns egen bana, Tällbergsbyarnas golfklubb, erbjuder en underbar utsikt över Siljan och 9 hål. Lyckas du med en ”hole in one” får du en flaska champagne!

I de trollska skogarna utanför Mora, bland höga berg, sjöar och vattenfall ligger Tomtelands sagolika världar. Öppet sommartid, sport- påsk- och höstlov, jul- och nyårsveckorna.

Konst & musik

Är du konstintresserad har du hamnat rätt. Med närheten till Zorngården och Zornmuseet i Mora och Carl Larssongården i Sundborn får ditt konstsinne en upplevelse. Upplev akustiken i Dalhalla, en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla över 25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar. Läs mer om våra Dalhallapaket

På Hotellet

Vinter på Green Hotel

Upplev en vit, krispig vinter – som att komma till Narnia – i vackra Tällberg. Skidspår, promenadvägar och härliga sparkturer väntar. Gör en dagsutflykt till närliggande skidbackar och skidspår. Utbudet uppskattas av familjer, nybörjare och vana skidåkare för större utmaningar…

Sommar på Green Hotel

Stanna minst två nätter - det finns så mycket att uppleva!

Äntligen är ljuset här, jordgubbarna mogna, barnen så där härligt smutsiga av glass och gräs! Och fötterna njuter av att slippa trånga skor! Dalarna ligger i topp bland besöksmålen i sommar – kom du med. Vi har flera av Dalarnas mest attraktiva aktiviteter ett stenkast från hotellet. Fyll dagarna med aktiviteter och slappa på hotellet efteråt. Utepoolen, terrassen, och tennisbanan är välbesökta.

Green Hotel och många utflyktsmål i närheten är ett paradis för barnen!

Hotellets pooler, frisbeegolf, fotbollsmål och stora gräsytor för barn med spring i benen håller barnen sysselsatta hela dagen. Leksand sommarland med vattenpark och karuseller och Tomteland – du behöver nog inte tjata på barnen för ett besök!
PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.