Reiki

Kommer du till vackra Green Hotel och är uppe i varv och stressad eller är det kanske tvärtom? Trött och orkeslös? Eller mittemellan?
Passa på att bara vara här på vackra Green hotel. Med dig själv. Med hjälp av mig.
Reiki är en djup avslappningsmetod med rötter i Japan. Det är en teknik för stressreducering och avslappning som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen. Reiki förmedlas genom handpåläggning och har praktiserats i tusentals år. Reiki är en mycket enkel men ändå kraftfull teknik. Behöver du energi så kommer du få det. Behöver du varva ned så kommer du känna det.

Reikiklass på lördagar
Börja helgen med en timmes djup avslappning tillsammans med andra. Reiki, affirmationer och ett lugnande vitt brus i bakgrunden kommer kickstarta din helg. Du ligger inbäddad på en yogamatta med bolster under knäna och kudde för huvudet.Passa på att äta god hotellfrukost innan om du inte redan bor på Green hotel.

Enskild behandling
Vill du hellre få egentid med bara dig själv så boka in dig på en enskild behandling. Du ligger bekvämt på en behandlingsbänk inbäddad med mjuka filtar och kuddar. Lugn musik i bakgrunden samt handpåläggningen kommer ge dig precis det som du behöver.

Reiki med Maria – Hur står det till med bruset i huvudet?

PRESENTKORT

Julklapp Green Hotel

Köp ett presenkort till någon du tycker om. Välj mellan våra personliga rum, paket och tillval.

Julklappen som uppskattas av alla.